Pakmaya YZB Fuarında Tüketim Grubu Ürünlerini Sergiledi - Son Dakika
Güncel

Pakmaya YZB Fuarında Tüketim Grubu Ürünlerini Sergiledi

Pakmaya, dördüncü kez katıldığı YZB Fuarında tüketim, fırıncılık ve pastacılık gruplarına ait ürünlerini sergiledi.

18.04.2014 11:24  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllık 250.000 ton maya üretim kapasitesi ile 130'u aşkın ülkeye 100 milyon doların üzerinde ihracat gerçekleştiren Pakmaya, 16 – 17 Nisan tarihlerinde perakendeci, üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunanları ortak bir platformda buluşturan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) fuarına resmi sponsor olarak katılarak, sektörün buluşma noktası olan fuarda tüketim grubu ürünlerini tanıttı.

Hedef pazarda ilk iki oyuncudan biri olmak

Fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Pakmaya Tüketim Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Aktaş, dördüncü kez katıldıkları fuarın iş ortakları ve sektör profesyonellerini buluşturduğuna dikkat çekerek, "YZB'de Pakmaya tüketim ürün gruplarımızı tanıtma fırsatı bulduk. Standımızı ziyaret eden müşterilerimize Pakmaya'nın diğer iş kolları olan ekmekçilik ve pastacılık ürünlerimizi ve projelerimizi anlattık" dedi. Maya tüketim ürünlerinde pazar liderliğini güçlendirerek devam ettirdiklerini hatırlatan Kemal Aktaş, "Pişirme yardımcısı ve puding kategorisindeki tüketim ürünlerinde 2 yıldır yakaladığımız başarılı performans sayesinde, pazarın ilk iki oyuncusu olma yolundaki hedefimizi artırarak devam ediyoruz. Bunun için de çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi.

9 ayrı puding çeşidi bulunuyor

Tüketicinin mutfağında 42 gram Yaş Maya, 100 gram Kuru Maya, 500 gram Yaş Maya ve 10 gram Instant Kuru Maya ürünleri ile yıllardır lezzete lezzet katan Pakmaya, aralarında hamur kabartma tozu, şekerli vanilin, kakao, karbonat, pudra şekeri, pirinç unu, mısır nişastası ve buğday nişastasından oluşan yeni ürünlerle "Tüketim" ürün grubunu mutfaklara taşıyor. 2012'de pazara sunulan bu ürünler ile pazardaki ilk iki oyuncudan biri olmayı hedefleyen Pakmaya, aynı zamanda 9 ayrı puding çeşidi ile çikolatalı sos, krem şanti ve çikolatalı krem şanti ürünlerini sunuyor. Pakmaya'nın beğenilen puding çeşitleri çikolatalı, bitter çikolatalı, kakaolu, çikolatalı bademli, çikolatalı fındıklı, vanilyalı, Antep fıstıklı, muzlu ve çilekli olmak üzere pek çok özgün lezzeti içinde barındırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pakmaya YZB Fuarında Tüketim Grubu Ürünlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement