Paris Saldırıları Sırasında Bataclan'da Sahne Alan Grup İlk Kez Konuştu - Son Dakika
Dünya

Paris Saldırıları Sırasında Bataclan'da Sahne Alan Grup İlk Kez Konuştu

Konser salonunda girip seyircilerin üzerine ateş edildiğini gördüklerinde localarına gizlenen grup elemanları, yaşananları anlattı.

22.11.2015 12:20  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın başkenti Paris'teki saldılar sırasında sahnede olan Eagles of Death Metal grubunun elemanları olaydan sonra ilk defa basına açıklama yaptılar. Konser salonunda girip seyircilerin üzerine ateş edildiğini gördüklerinde localarına gizlenen grup elemanları birçok seyircinin de buraya sığındıklarını söylediler.

"İNSANLAR KENDİLERİNİ SİPER ETTİ"

Grubun şarkıcı ve gitaristi Jesse Hugues, "Bazı insanlar ölü taklidi yaparak kurtulmaya çalışıyorlardı. Ölü sayısının fazla olmasının bir diğer sebebi ise insanların birbirlerini korumak isteme duygusuydu, insanlar yerde yatanları korumak için vücutlarını onları siper ediyorlardı. Bir çocuk benim deri ceketimin arkasına saklanarak kurtuldu." dedi.

Grubun müzisyenleri olaydan sağ kurtulurken, konser ekibinden olan satış sorumlusu Nick Alexander hayatını kaybedenlerin arasında.

AVRUPA'DAKİ TÜM KONSERLERİNİ İPTAL ETTİLER

Olaydan sonra grup Avrupa'daki tüm konserlerini iptal ederek Amerika'ya geri döndü.

EN BÜYÜK KAYIP KONSER SALONUNDA YAŞANMIŞTI

Tüm dünyayı yasa boğan 129 kişinin öldüğü Paris saldırılarında en büyük kayıp Bataclan konser salonunda yaşanmıştı. Salonda 89 kişi yaşamını yitirmişti.


(Hamile bir kadın, konser salonundan kaçarken pencerede asılı kalmış, bu kare saldırının simgesi haline gelmişti.)

Paris Saldırıları Sırasında Bataclan\'da Sahne Alan Grup İlk Kez Konuştu

Son Dakika Dünya Paris Saldırıları Sırasında Bataclan'da Sahne Alan Grup İlk Kez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Terröre karsiyiz: Siyonizmin oynu. Oyuna gelmeyin. Isidin arkasinda israel ve amerika var. Amac insanlari müslümanlara karsi nefret duygusu icermek. Bundan dolayi heryer karisdi, yurtdisinda yasiyorum görüyorum etrafimda millet delirmis.. Yan gözle bakmalar vs vs Igce kiskirtdilar ve bunu basardilar yine. Bu hain tuzak ayni 11.9.2001 yasandigi gibi Filmin ikimci kismi oynamakda..... 11 0 Yanıtla
  • Putin: İntikamı alınacak !! 4 4 Yanıtla
  • Casper: Müslümanİ müslüman öldürdü başkası degil 3 3 Yanıtla
  • filozof: Dünyada bel altina hitap eden,gencleri tahrik edip vurducu kirdici ve hovarda yapan müzik türü yasak edilmelidir,,dini müzik serbest ediulmeli ve tesvik edilmelidir.tek care budur. 0 0 Yanıtla

Advertisement