Park İncirliova Fidan Dikimleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Park İncirliova Fidan Dikimleri Başladı

Park İncirliova Fidan Dikimleri Başladı

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl birinci etap modernizasyon çalışmaları tamamlanan Park İncirliova’ya 150 adet değişik türde ağaç ve çeşitli çiçeklerin dikim işleri yapıldı.

02.12.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl birinci etap modernizasyon çalışmaları tamamlanan Park İncirliova'ya 150 adet değişik türde ağaç ve çeşitli çiçeklerin dikim işleri yapıldı.

İncirliova Belediyesi'nin Hacıali Obası Mahallesi'nde kurulan Belediye Fidanlığında yetişen ağaç ve çiçeklerin Park İncirliova'ya dikilmesi için talimat veren Başkan Kale "İncirliova nefes alacak, Park İncirliova yemyeşil olacak" dedi.

Çiçek ve ağaçların dikim işlerini bizzat kendisi yerinde inceleyen ve eksik görülen yerlere ağaç ve çiçeklerin dikilmesi için çalışmalara katılan Başkan Kale; "Amacımız, ilçemizin kalbi olan Park İncirliova'nın daha yeşil ve çiçekler içerisinde bir görünüme kavuşmasını sağlamaktır. Diktiğimiz çiçek ve ağaçların büyümesiyle birlikte yazın Park İncirliova çiçeklerin kokusu ve yeşilliğiyle vatandaşlarımızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacaktır" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Park İncirliova Fidan Dikimleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement