Parke Döşedikleri Evden Altın Çalan Usta ve Çırağı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Parke Döşedikleri Evden Altın Çalan Usta ve Çırağı Tutuklandı

Parke Döşedikleri Evden Altın Çalan Usta ve Çırağı Tutuklandı

Adapazarı'nda laminat parke döşedikleri evin sahibi kendilerine yemek hazırlarken yatak odasındaki altınları çalan R.Ş. ve çırağı E.D. cezaevine gönderildi.

21.01.2015 16:21  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADAPAZARI'nda laminat parke döşedikleri evin sahibi kendilerine yemek hazırlarken yatak odasındaki altınları çalan 21 yaşındaki Rifat Ş. ve çırağı 14 yaşındaki E.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Maltepe Mahallesi'nde oturan Hasan B., evine laminat parke döşetmek için dekorasyon işleri yapan Oktay G. ile anlaştı. Geçen pazartesi günü eve gelen Oktay G., parke ustası Rifat Ş ile çırak E.D.'yi bıraktı. Evde gün boyu çalışan Erhan D. ve Rifat Ş., ev sahibinin eşinin kendilerine hazırladığı yemeği yedikten sonra işlerini bitirerek evden ayrıldı.

Dün sabah yatak odasındaki 25 bin lira değerindeki altınların yerinde olmadığını fark eden ev sahibi çift polise başvurarak şüphelendikleri parke ustası ile çıraktan şikayetçi oldu. Polis Rifat Ş. ve E.D.'yi yakalayarak gözaltına alırken, işyeri sahibi Oktay G. de ifadesine başvurulmak üzere Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Önce suçlamaları kabul etmeyen 2 şüpheli, daha sonra çaldıkları altınlardan iki bileziği bozdurarak içki içtiklerini itiraf etti. Diğer altınlar ise işyerinde sakladıkları yerde bulundu. Altınlar, sahibine iade edildi.

Ev sahibinin eşi kendilerine yemek hazırlarken yatak odasına girip altınları çaldıkları tespit edilen Rifat Ş. ve E.D., işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Parke Döşedikleri Evden Altın Çalan Usta ve Çırağı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement