Patnos Belediye Düğün Salonu Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Patnos Belediye Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Patnos Belediye Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Patnos Belediyesi tarafından Serhat Aile Yaşam Merkezi'nin yan tarafında inşa edilen çok amaçlı düğün salonu hizmete açıldı.

11.07.2016 13:03  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patnos Belediyesi, ilçeye değer katmaya devam ediyor. yapımı tamamlanan düğün salonunda ilk gerçekleşen düğün merasimi'ne Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin AKBAY katıldı.

Patnos Belediye düğün salonunda gerçekleşen nikâh törenine çiftin yakınları ile ailesi katıldı. Nikâhın ardından çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Akbay, nikahın ardından Evlilik cüzdanını gelin Yusuf Taşdemir'e teslim eden Akbay, daha sonra davetlilerle sohbet etti.

'İlçemize Hayırlı Olsun'

Birçok mahallede düğün salonu yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Akbay, "İlçelerimizi ve köylerimizi ziyaretimizde vatandaşlarımızın bizden bu yönde talepleri olmuştu. Biz de talepler doğrultusunda çalışmalarımızı yaparak, birkaç mahallenin kullanabileceği salonları bir bir ilçelerimizde hayata geçirmeye başladık. Çok Amaçlı Etkinlik Salonu projemiz de bunlardan bir tanesi. 740 metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz bu güzel salonumuz İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2'nci düğün salonumuzun çevre düzenlemelerine geçildi. 1-2 hafta içerisinde tahmin ediyorum bu çalışmalarımızı tamamlayıp, İlçemize güzel bir salon kazandırmış olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Patnos Belediye Düğün Salonu Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement