Paü'de "Canlı Ürojikolojik Cerrahi Çalıştayı" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Paü'de "Canlı Ürojikolojik Cerrahi Çalıştayı" Düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ile Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği işbirliği ile "Canlı Ürojikolojik Cerrahi Çalıştayı" düzenlendi.

18.09.2014 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı ile Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği işbirliği ile "Canlı Ürojikolojik Cerrahi Çalıştayı" düzenlendi.

Başkanlığını Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Derneği Başkanı Prof. Dr. Fuat Demirci'nin yaptığı çalıştayın sekreterliğini, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Prof. Dr. Fulya Dökmeci ile PAÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aysun Karabulut üstlendi.

Farklı illerden katılımcının bulunduğu çalıştayda, idrar kaçırma ve pelvik taban rahatsızlıklarını içeren ürojinekoloji konusunda son gelişmeler hakkında sunumlar yapıldı.

Ardından PAÜ Hastanesi ameliyathanesinde idrar kaçırma ve kadın organlarıyla ilgili sarkıklık problemleri olan hastalara en yeni ve etkin ameliyatlar uygulanarak ameliyathaneden konferans salonuna canlı yayın yapıldı.

PAÜ Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Karabulut, çalıştayın uzmanlar arasında fikir alışverişi sağlamak ve modern yöntemlerin tüm uzmanlara tanıtılması açısından çok faydalı geçtiğini belirtti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Paü'de 'Canlı Ürojikolojik Cerrahi Çalıştayı' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement