Paul Walker'ın Kardeşleri Hızlı ve Öfkeli 7'de Rol Alacak - Son Dakika
Teknoloji

Paul Walker'ın Kardeşleri Hızlı ve Öfkeli 7'de Rol Alacak

Paul Walker\'ın Kardeşleri Hızlı ve Öfkeli 7\'de Rol Alacak

Yedinci filmin çekimlerinin tamamlanılması için çalışmalar başlıyor.

16.04.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Hollywood'un önemli aksiyon serilerinden Fast and Furious, yani Hızlı ve Öfkeli, yola 7 numaralı film ile devam kararı almıştı. Çekimlerde sonlara geliniyordu ki acı bir olay yaşanmış ve filmin başrol oyuncularından Paul Walker, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.


Bu üzücü olayın ardından hem sinema dünyası hem de hayranları büyük üzüntü yaşarken, Universal Stüdyosu da filmin çekimlerini dondurmuş ve filmin gösterim tarihini de ertelemişti. Bir ara çıkan söylentiler, filmin baştan çekilebileceğini gösteriyordu. Ancak daha sonra gelen bilgiler ise, Walker'ın rol aldığı sahnelerin büyük bir bölümünün tamamlandığı ve geriye az bir bölümün kaldığı yönündeydi. Bu yüzden de yeni çalışmalar, "Filmin finalini nasıl getirebiliriz?" sorusunu yanıtlamaya odaklıydı. Belki de Walker'ın kardeşi oynardı? Hem tecrübesi de bulunuyordu.


Bir dönem bu film ve Walker ile alakalı birçok haber yayınlandı. Ortam tam duruluyordu ki yeni bir haber daha geldi. Paul Walker'ın kardeşleri Cody Walker ve Caleb Walker, filmin geri kalan sahnelerinde ağabeylerinin boşluğunu hissettirmemek için onun yerine roller üstlenecek. Ortaya nasıl bir çalışma çıkacak merak konusu tabii, ancak bu filmin Walker'ın ölümünden sonra çok önemli bir hal aldığı ve ortaya çok güzel bir iş çıkarılmak istendiği söyleniyor.


Hızlı ve Öfkeli 7, 10 Nisan 2015'te vizyona girecek.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Paul Walker'ın Kardeşleri Hızlı ve Öfkeli 7'de Rol Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement