Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu

Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu

Pazaryolu İlçe Müftülüğünün düzenlediği toplantıda muhtarlar kahvaltıda buluşturuldu.

02.07.2013 11:35  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazaryolu İlçe Müftülüğü'nce düzenlenen toplantıda muhtarlar kahvaltıda bir araya getirildi. İlçe müftülüğünde bir ilk olan ve açık alanda yapılan kahvaltıya ilçe muhtarları ve belediye başkanı Recep Kaplan da katıldı. İlçenin sorunları, camilerin ihtiyaçları, yaz kursları ve ramazan öncesi alınacak tedbirler, gerçekleştirilebilecek faaliyetler gibi geniş alanda istişarelerde bulunulan toplantı oldukça verimli geçti.

İlçe Müftüsü Cahit Küçükyıldız her muhtarın bir köyü kardeş köy ilan ederek ramazanda özellikle karşılıklı iftar davetlerinin düzenlemesinin köyler arası birlik ve beraberliğe katkı sunacağını ifade ederek, "İlçede ve köylerde yapılacak faaliyetlerde muhtarlarımız bizim en büyük destekçilerimizdir. Onlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunmamız bizim yapacağımız etkinliklerde bize yol gösterecektir. Bu vesileyle birbirimizi tanıma, anlama ve eylemlerimizi ona göre şekillendirme imkanımız ortaya çıkacaktır. Biz ortak akla ve güç birliğine önem vermeliyiz. Yapacağımız tüm işler ve atacağımız tüm adımlar Pazaryolu'nu ilgilendirdiği için herkesin ortak ihtiyaçlarının bilinmesi işlerimizi hem kolaylaştıracak ve hem de isabetli işler yapmamıza katkı sunacaktır. Bu uygulamanın zaman zaman yapılmasını temenni ediyorum. Ben katılımlarından dolayı başta ilçemizin Belediye Başkanı Recep Kaplan'a ve tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.

Böyle bir toplantının ilçede ilk defa gerçekleştirildiğini söyleyen muhtarlar bunun için ilçe Müftüsü ve Müftülük çalışanlarına teşekkürlerini ifade ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlar Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement