Pellegrini: Kumar Oynadığım İçin Pişman Değilim - Son Dakika
Spor

Pellegrini: Kumar Oynadığım İçin Pişman Değilim

Pellegrini: Kumar Oynadığım İçin Pişman Değilim

Manchester City menajeri, Barcelona maçına çift forvet çıktığı için pişman olmadığını açıkladı.

25.02.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sahalarında Barcelona'ya 2-1 kaybettikleri maçtaki taktik anlayışından dolayı pişmanlık duymadığını belirtti.

City maça 4-4-2 dizilişi ile başladı ve Edin Dzeko ile Sergio Agüero yan yana oynadı. Ama maçın ilk yarısını domine eden taraf konuk Barcelona oldu ve Luis Suarez ile iki gol birden buldu. City bu gollere ikinci yarıda Sergio Agüero ile cevap verdi. Ayrıca Lionel Messi bir penaltı atışından faydalanamadı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Pellegrini, "Taktik anlayışımdan dolayı mutluyum. Barcelona karşısında bu şekilde oynamak zorundaydık. Bizim için iki farklı maç oldu. İlk golden önde normal bir maç havası vardı. Ama yediğimiz kolay golden sonra çok kötüydük. İkinci yarıda farklı oynadık; iyiydik. Barcelona karşısında oynamak kolay değil. Bir gol bulduk; iki üç tane de pozisyona girdik. Bu performansımızı rövanş maçında da sergilemeye çalışacağız." dedi.

Joe Hart'ın kurtardığı penaltıya da değinen Pellegrini, "O penaltının gol olmaması bizim için çok önemliydi. Ama gereksiz bir penaltı yaptık. Ceza sahası içindeyken duygularımızı kontrol etmek zorundayız. 3-1 olsa şansımız çok azalırdı. Ama şimdi daha fazla şansımız olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pellegrini: Kumar Oynadığım İçin Pişman Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement