Pendik'te Üvey Baba Dehşeti (2) - Son Dakika
Güncel

Pendik'te Üvey Baba Dehşeti (2)

Pendik\'te Üvey Baba Dehşeti (2)

Pendik'te bir kişi, eşinin ilk evliliğinden olan 2 çocuğunu silahla yaraladıktan sonra intihar etti.

21.08.2016 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pendik'te bir kişi, eşinin ilk evliliğinden olan 2 çocuğunu silahla yaraladıktan sonra intihar etti. Olay öncesi eşinin çalıştığı otele giden zanlının orada da otel görevlisine ateş etmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Pendik Bahçelievler Mahallesi Onurlu Sokak'ta saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Murathan Çorlu (50), kendisinden boşanmak isteyen eşi Dilek Çorlu'nun Pendik merkezde çalıştığı otele giderek, resepsiyona eşinin orada olup olmadığını sordu. Eşinin otelde olmadığını öğrenen Murathan Çorlu tartıştığı otel görevlisi Metin Lale'yi silahla yaraladı; sonra da Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine gitti.

İNTİHAR ETTİ…

Murathan Çorlu, burada eşinin ilk evliliğinden olan üvey oğlu Direncan Çoparoğlu ve üvey kızı Kardelen Çoparoğlu'nu vurup intihar etti. Çorlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

DURUMU AĞIR...

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri geldi. Yaralı çocuklar ve otel görevlisi sağlık ekipleri tarafından Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Başından yaralanan 15 yaşındaki Direncan Çoparoğlu'nun durumunun ağır olduğu belirtildi. Diğer iki yaralının ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Eve gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pendik'te Üvey Baba Dehşeti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement