Pereira Sakat Oyunculara da Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Güncel

Pereira Sakat Oyunculara da Göz Açtırmıyor

Uğur Demirkırdı - Düzce / DHA Yeni sezon hazırlık kampı için dün Düzce'de bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelen Sarı-lacivertliler, ilk idmanını gerçekleştirdi.

01.07.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur Demirkırdı - Düzce/ DHA

Yeni sezon hazırlık kampı için dün Düzce'de bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelen Sarı-lacivertliler, ilk idmanını gerçekleştirdi.

Basın mensuplarına ilk 15 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketlerinin ardından yapılan çeşitli koordinasyon çalışması ile devam etti. Sarı-laciverti takımda dün gece dahil olan yeni transferlerden Simon Kjaer, bugün sabah yapılan idmana katıldı.

Öte yandan belinden sakatlığı bulanan Emenike, sahaya gelip hocasına gözüktü ve kısa bir süre görüşmenin ardından bireysel çalışma yapmak üzere tesislere geri döndü. Portekizli teknik adam, sakatlığı bulunan oyuncuların raporunu kulüp doktorundan alsa da bire bir görüşüp talebesini de dinliyor. Emenike'yi sahaya çağıran Pereira, hem oyuncusunun son durumunu kendisinden öğrendi, hem de hiç kimseye taviz vermeyeceğini gözler önüne serdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pereira Sakat Oyunculara da Göz Açtırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement