Personelden Müdüre Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Personelden Müdüre Veda Yemeği

Personelden Müdüre Veda Yemeği

Samsun’un Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı’ya personeli tarafından veda yemeği verildi.

15.09.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı'ya personeli tarafından veda yemeği verildi.

2009 yılında Vezirköprü'de ilçe emniyet müdürü olarak göreve başlayan Karslı'nın Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na tayininin çıkması nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından bir restoranda veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Ömer Aydoğan, Belediye Başkanı İ. Sadık Edis ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli eşleriyle birlikte katıldı.

İlçe Trafik Denetleme Büro Amiri Komiser Soner Algök, Vezirköprü'ye yapmış olduğu katkılardan dolayı Hakan Karslı'ya teşekkür ederek plaket verdi.

3. sınıf emniyet müdürlüğünden 2. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi ederek Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Karslı yaptığı teşekkür konuşmasında, "Yaklaşık 6 yıllık görev sürem içerisinde meslektaşlarımla birlikte daha huzurlu bir ilçe olması adına elimizden gayreti göstererek fedakarca çalıştık. Bu çalışmalarımız meslektaşlarım, arkadaşlarım ve değerli eşlerinin fedakarlıklarıyla oluyor. Gece-gündüz, hafta sonu tatil demeden bu süre zarından eşlerinden, ailelerinden, zamanlarından fedakarlık yaparak gayretli bir şekilde çalıştılar. Biz de Vezirköprü Emniyet Teşkilatı olarak vatandaşlarımızın güvenini kazanarak polisimizin çekinilecek kimse olmadığını gelip güvenerek her zaman dertlerini sorunlarını paylaşmaları hususunda gereken yakınlığı, ilgiyi göstermeye çalıştık. Vatandaşlarımızın güvenini kazanıp onlara layık olabildiysek ne mutlu bize diyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Personelden Müdüre Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement