Peter Jackson, Marvel Filmi Yönetecek Mi? - Son Dakika
Teknoloji

Peter Jackson, Marvel Filmi Yönetecek Mi?

Peter Jackson, Marvel Filmi Yönetecek Mi?

The Hobbit üçlemesinin ardından Jackson'dan daha ufak çapta filmler göreceğiz.

22.12.2014 10:07
Mahmut Saral - -

Şu aralar The Hobbit serisiyle adından söz ettiren Peter Jackson, Marvel kahramanlarına sıcak bakmıyor.


Movie Fone sitesine röportaj veren yönetmen, şu an yüksek gişe rakamları elde eden birçok filmi sevmediğini, Hollywood'un teknolojinin avantajlarını kullanarak süper kahraman, seri odaklı olarak yol aldığını ve bunun hoş olmadığını düşündüğünü dile getirdi. Eh, The Lord of The Rings üçlemesini ve tek kitaptan oluşan The Hobbit'i bir üçleme film olarak sinemaya getirdiğini düşündüğümüzde Jackson da pek günahsız sayılmaz.


Peki Jackson, önümüzdeki dönemlerde neler yapacak?


Daha evvel gelen bilgilerde, Jackson'ın artık Orta Dünya filmi yönetmek istemediğinden söz etmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


Yeni gelen bilgiler, Jackson'ın Marvel evreniyle de ilgilenmediği yönünde. Hayatında hiç çizgi roman okumadığını belirten yönetmen, dolayısıyla bir Marvel süper kahraman filmi yönetmek istemediğini de söylüyor. Yönetmen, Yeni Zelanda'ya dönerek ufak çapta filmler çekmek istiyormuş. Ayrıca yönetmenin Virtual Reality, yani sanal gerçeklik teknolojisiyle de ilgilendiğin biliniyor. Bu teknolojiyi önümüzdeki dönemde bir filmde veya video oyununda kullanabilirmiş. Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz...


Hobbit: Beş Ordunun Savaşı'nın özel gösterimindeydik



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Peter Jackson, Marvel Filmi Yönetecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement