Petrolspor, 1-1 İlerliyor! - Son Dakika
Spor

Petrolspor, 1-1 İlerliyor!

Petrolspor, 1-1 İlerliyor!

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle moral bulan Batman Petrolspor, zorlu İstanbul deplasmanında zirveye oynayan Tuzlaspor'dan puanı almasını bildi.

27.10.2014 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşılaşmayı İstanbul'da bulunan az sayıda Petrolspor taraftarları da izlerken, Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha atak olan taraf, evsahibi Tuzlaspor oldu. 65. Dakikada gelişen atakta kazanılan penaltı atışını Kemal Samet Özen gole çevirdi.

Beraberlik golü için bastıran Petrolspor, golden 8 dakika sonra skora dengeyi getirdi. Bu dakikada gelişen atakta golcü Gökhan Karali, takımına beraberlik sayısını kazandırdı.

Sert geçen maçta 6'sı Petrolsporlu futbolculara olmak üzere 8 sarı kart gösterildi. Petrolspor'un bir golü ise faul yapıldığı gerekçesiyle hakem Halil İbrahim Yıldırım tarafından iptal edildi.

Son dakikada Petrolspor'un 4'e bir atak geliştirdiği sırada hakemin maçı bitirmesi, tepkilere neden oldu. Gökhan, Emre, Yaşar ve Tuncay, 90'ıncı dakikadan sonra sarı kart gören isimler oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca taraflar birer puanı paylaştı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Petrolspor, 1-1 İlerliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement