Philips Sakal Düzeltici ile Güne İyi Bir Başlangıç Yapın - Son Dakika
Güncel

Philips Sakal Düzeltici ile Güne İyi Bir Başlangıç Yapın

Kolay ve eşit düzeltme sonuçları sunan Philips Beardtrimmer serisi BT5200, zorunlu imaj değişimlerinden sizi koruyor

08.02.2016 14:42

Sabah traşı, kulağa sabah kahvesi kadar güzel gelmeyebilir. Az öncesine kadar rahat bir şekilde uyurken; şimdi elinizde traş makinası ile dünyanın en hassas işlerinden birini yapmaya çalışıyorsunuz: Kötü biçilmiş bir çim sahaya dönüşmeden toplantıya hazır hale gelmek. Böyle durumlarda, olası tatsız sonuçlardan ve zorunlu imaj değişiminden sizi koruyacak bir rehbere ihtiyacınız olacak. Philips Beardtrimmer serisi BT5200, her bölgede eşit sonuç veren Dynamic sakal kılavuzu sistemi ile gününüzü ve tabi ki imajınızı kurtarmaya aday.

Dynamic Sakal Kılavuzu sistemi ve entegre sakal kaldırma tarağı eșit düzeltme sonuçları için sakalları bıçağın seviyesine kadar kaldırır ve istediğiniz 3 günlük kirli sakal, kısa sakal veya uzun sakal görünümünü tam olarak elde etmenizi sağlar. Philips Beardtrimmer serisi BT5200 aynı zamanda cildin tahriș olmasını önleyen yuvarlak uçlara ve taraklara sahip. Cildinize karșı hassas davranan Philips Beardtrimmer serisi BT5200 ile kirli sakalınızı tek seferde düzeltebilirsiniz. Yeni Entegre sakal kaldırma tarağı zahmetsiz, eșit düzeltme için tüyleri bıçakların seviyesine kadar kaldır ve yön verir. Bu düzeltici, daha hızlı düzeltme için her seferde daha fazla sakal kesen iki kez keskinleștirilmiș metal bıçaklar ile birlikte gelir. Sakal düzelticinin çelik bıçakları birbirine hafif biçimde sürterek daha keskin hale gelir; böylelikle ekstra keskin ve etkili kalırlar.

İstediğiniz uzunluk 0,2 mm hassasiyete sahip 0,4 - 10 mm aralığında görüntülenene dek saptaki yakınlaștırma tekerini açın ve istediğiniz düzeltme uzunluğunu seçin. Seçmiș olduğunuz uzunluk mükemmel eșitlikte düzeltme için artık "kilitli"dir.Düzelticinin en kısa 0,4 mm ayarını her gün kullanarak 3 günlük ideal kirli sakal görünümünü elde edebilirsiniz. Kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı kullanım olanağı sunan Philips Beardtrimmer serisi BT5200'ü, 60 dakika kablosuz kullanım için sadece 1 saat şarj etmek yeterli oluyor. Düzeltici tamamen su geçirmez bir yapıya sahip olduğundan dolayı Philips Beardtrimmer serisi BT5200'ü musluk suyu ile durulayarak derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Philips Sakal Düzeltici ile Güne İyi Bir Başlangıç Yapın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement