Piazza'nın Küçük Sanatçıları İş Başında - Son Dakika
Yerel

Piazza'nın Küçük Sanatçıları İş Başında

Piazza\'nın Küçük Sanatçıları İş Başında

Minik ziyaretçilerini, el becerilerini ve yeteneklerini geliştirebilecekleri neşeli derslerle ağırlayan Şanlıurfa Piazza Çocuk Kulübü Çocuk Atölyesi’nin etkinlikleri sürüyor.

25.08.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik ziyaretçilerini, el becerilerini ve yeteneklerini geliştirebilecekleri neşeli derslerle ağırlayan Şanlıurfa Piazza Çocuk Kulübü Çocuk Atölyesi'nin etkinlikleri sürüyor.

Çocukların kişiliğinin yanında becerilerinin neye yatkın olacağı konusunda çocukların içindeki enerjiyi ve var olan kapasiteyi ortaya çıkartmayı hedefleyen Piazza Çocuk Atölyesi'nde, dersler birbirinden zevkli ve eğlenceli geçiyor. Şanlıurfa Piazza'nın atölye dersleri, iletişim ve kendini ifade etme sürecinde çocukların, çözüm ve başarı yetenekleri ile özgüven duygusunun gelişmesini sağlıyor. Atölyede kağıttan tırtıl yapımı ile tabaktan tavşan yapmasını öğrenen ve ilk eserlerini üreten çocuklar, çevrelerinde kolayca bulunabilecek malzemeleri nasıl neşeli birer oyuncağa dönüşebileceklerini de öğreniyorlar. Ders sonunda ise kendi yaptıkları oyuncakları "Bak, bunu ben yaptım" diyerek anne babalarına gururla gösteriyorlar.

Anne, babalar ise hem huzurlu alışverişin keyfini sürerken, çocuklarının eğlenerek yeteneklerini geliştirdiği için Piazza yönetecilerine teşekkür ediyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza'nın Küçük Sanatçıları İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement