Pınar Karşıyaka Avrupa'da 2'de 2 Peşinde - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka Avrupa'da 2'de 2 Peşinde

Pınar Karşıyaka Avrupa\'da 2\'de 2 Peşinde

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki yolculuğuna Romanya ekibi Oradea'yı deplasmanda yenerek başlayan Pınar Karşıyaka, ikinci sınavında yarın İtalya'da Umana Reyer Venezia'ya konuk olacak.

24.10.2016 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki yolculuğuna Romanya ekibi Oradea'yı deplasmanda yenerek başlayan Pınar Karşıyaka, ikinci sınavında yarın İtalya'da Umana Reyer Venezia'ya konuk olacak. Palasport Taliercio'da oynanacak müsabaka saat 21.30'da başlayacak.

Yeşil kırmızılı ekipte Trabzonspor Medical Park ile oynanan lig maçında kasığından sakatlanan Brown'un MR'ında yırtık tespit edilmedi. Antrenör Nenad Markovic, kadroya almadığı Brown'u Umana Reyer randevusunda dinlendirecek.

Öte yandan Spor Toto Basketbol Ligi'nde sezona Banvit yenilgisiyle başladıktan sonra ligde ve Avrupa'da oynadığı son 3 maçı kazanarak moral bulan Pınar Karşıyaka'da Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Oradea'dan sonra Umana Reyer'i de yenerek ikide iki yapmak istiyoruz" diye konuştu.

BOONE'A 30 BİN DOLAR

Pınar Karşıyaka'da Banvit'le oynanan sezonun ilk maçında forma giydikten sonra kendisine kulüp bulması bildirilen pivot Josh Boone'la yollar resmen ayrıldı.

Yeşil kırmızılılar, ayrılmak için 20 bin dolar olan 1 aylık maaşının üzerine 40 bin dolar daha isteyen ABD'li pivota 30 bin dolar (Yaklaşık 90 bin TL) ödeyerek sözleşmesini feshetti. Pınar Karşıyaka, Boone'un yerine bu sezon yedinci yabancı olarak kadroya dahil edilen Josh Owens'la sözleşme imzalamıştı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka Avrupa'da 2'de 2 Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement