Pique'den Meşhur Fotoğraf İçin İtiraf: Zlatan Dokunmayı Severdi - Son Dakika
Spor

Pique'den Meşhur Fotoğraf İçin İtiraf: Zlatan Dokunmayı Severdi

Barcelonalı Gerard Pique, İbrahimovic ile 2010 yılında çekilen fotoğraf için "Zlatan dokunmayı severdi. Bir tebriğin dünyada bu kadar yankılanmasına hayret etmiştim." dedi.

24.11.2015 14:58  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya devi Barcelona'nın İspanyol savunmacısı Gerard Pique, Zlatan İbrahimovic ile 2010 yılında çekilen ve 'homoseksüel' olduğu dedikodularına yol açan fotoğrafın öyküsünü anlattı.

"ZLATAN DOKUNMAYI SEVERDİ"

İngiliz basınına bu konuda açıklama yapan Gerard Pique, "Zlatan, otobiyografim nedeniyle beni tebrik etti. İnsanlara dokunmayı severdi. Tam dokunduğu sırada çekmişler, ilginç bir zamanlamayla. Yanağıma dokunduktan sonra, elimi sıktı. Antrenman sonrasıydı. Bir tebriğin dünyada bu kadar yankılanmasına hayret etmiştim." dedi.

"SHAKİRA İLE İLİŞKİME BAKIN"

Herhangi birinin kendisine 'homoseksüel' diyemeyeceğini belirten Pique, "Böyle düşünen, iddia eden varsa Shakira ile yaşadığım 5 yıllık mutlu ilişkiye baksın. Internete yalanlar yaymasın." ifadelerini kullandı.

"ERKEK ARKADAŞIM" DEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

2010 yılında çekilen meşhur fotoğraf sonrası Pique'nin, "Zlatan Ibrahimovic, benim erkek arkadaşım" dediği iddia edilmişti.

Pique\'den Meşhur Fotoğraf İçin İtiraf: Zlatan Dokunmayı Severdi

Son Dakika Spor Pique'den Meşhur Fotoğraf İçin İtiraf: Zlatan Dokunmayı Severdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • haskürt: yapma be ibo ibrahimoviç 15 4 Yanıtla
  • önce vatan : valla büyük satış Esad Putin ile gol atmaya hazırlanıyor bir ülkede savaş çıkarmanın faturası inşallah bu millete kesilmez 12 0 Yanıtla

Advertisement