Pogba: Zidane Gibi Olmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Pogba: Zidane Gibi Olmak İstiyorum

Pogba: Zidane Gibi Olmak İstiyorum

İtalyan devinin Fransız genç yıldızı, taliplerinin fazla olmasına karşın İtalya'da mutlu olduğunu söyledi.

24.11.2014 12:58

Juventus'un başarılı orta saha oyuncusu Paul Pogba, kendisini daha çok geliştirip ileride efsane isim Zinedine Zidane gibi olmak istediğini belirtti.

Genç yaşında büyük takımları peşine takan Pogba, Real Madrid'in radarında olmasına rağmen Juventus'ta mutlu olduğunu ifade etti.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Pogba, "Real Madrid mükemmel bir kulüp ama Juventus benim evim ve burada mutluyum." dedi.

Kariyeri hakkında konuşan Fransız, " Manchester United'daydım sonra Torino'ya gittim, şimdi Juventus'tayım. İtalya'da oynamaktan mutluyum. Burada oynamaya devam edip ileride Zidane gibi olmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Malmö maçına değinen Pogba, "İşveç'ten üç puanla dönmek zorundayız. Başka bir seçeneğimiz yok. Avrupa'da daha üst seviyeye çıkmamız gerekiyor." dedi.

İyi bir takım olduklarını söyleyen genç yıldız, şampiyonluğa adapte olduklarını Roma maçında çok iyi ortaya koyduklarını belirtti.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda dört maç oynayan Juventus altı puanla Olmpiakos ile birlikte lider Atletico'nun üç puan gerisinde yer alıyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pogba: Zidane Gibi Olmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement