Hain Saldırı! Polis Memuru, Kayınvalidesiyle Birlikte Dövüldü - Son Dakika
Güncel

Hain Saldırı! Polis Memuru, Kayınvalidesiyle Birlikte Dövüldü

Hain Saldırı! Polis Memuru, Kayınvalidesiyle Birlikte Dövüldü

Kayınvaldesini ziyarete giden polis memuru, bahçede gördüğü şahsı uyardı. Bölgeden kaçan şahıs, yanına 3 kişiyi alıp geri döndü ve polis memuruyla kayınvaldesini dövdü.

26.05.2015 14:32  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da, kayınvalidesinin evine misafirliğe giden Kars Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nde görevli polis memuru E.S, 4 kişi tarafından darp edildi. Olayda, polis memuru ve kayınvalidesi yaralandı.

EŞİYLE BİRLİKTE GİTTİ

Edinilen bilgilere göre, Kars Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi'nde görevli polis memuru E.S, eşi ile birlikte Iğdır Atatürk Mahallesi 927 Sokak'ta bulunan kayınvalidesinin evine misafirliğe gitti.

ARKADAŞLARINI ALIP GERİ GELDİ

Buradaki kimliği belirlenemeyen 1 kişiyi evin bahçesinde fark eden E.S ile şahıs arasında tartışma çıktı. Evden ayrılan şahıs daha sonra 3 arkadaşı ile birlikte tekrar aynı ikamete gelerek polis memuru E.S'ye saldırmaya başladı.

DAYAK YEDİ

Üzerlerinde silah da bulunun 4 kişi ile E.S arasında kavga yaşandı. Kavgayı ayırmak isteyen E.S'nin kayınvalidesi de yaralandı. E.S ve kayınvalidesi, ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Iğdır Emniyeti Asayiş Şube ekiplerinin mahalledeki soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hain Saldırı! Polis Memuru, Kayınvalidesiyle Birlikte Dövüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yasin: Sen insan olamazsın , olsan olsan tarla faresi olursun.Birde ismine insan yazmış. 0 0 Yanıtla

Advertisement