Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü, Beypazarı ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

10.04.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü, Beypazarı ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Beypazarı Emniyet Müdürü Bülent Özdemir, burada yaptığı konuşmada, Türk polisinin dünyadaki yerini almasının haklı gururunu yaşadığını belirterek, "Teşkilat, kurulduğu günden itibaren, Türk halkının can ve mal güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için canla başla çalışmaktadır. Teşkilatımız, devletin bölünmez bütünlüğünü, genel güvenliğini, suçun işlenmesini, suçun önlenmesini, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak, insan haklarına saygılı, demokratik hukuk devleti ilkesi çerçevesinde korumayı kendine şiar edinmiştir. Türk polisi, bir taraftan kutsal görevini sürdürürken, bir taraftan da sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri takip ederek, kendisini sürekli yenilemektedir" diye konuştu

Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler, törende ödüllerini aldı.

Törene, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Karabacak, protokol ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Emniyet Müdürü Özdemir başkanlığındaki bir heyet, ilçede yaşayan emekli emniyet mensuplarına ve şehit ailelerine ziyarette bulundu. Emniyet şehitleri için yarın cuma namazı öncesi Paşa Camii'nde, mevlidi şerif okutulacağı bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement