Polis, Yalova'da 1'i Çocuk 2 Kişinin Ölümüne Neden Olanları Arıyor - Son Dakika
Güncel

Polis, Yalova'da 1'i Çocuk 2 Kişinin Ölümüne Neden Olanları Arıyor

Polis, Yalova\'da 1\'i Çocuk 2 Kişinin Ölümüne Neden Olanları Arıyor

Yalova'da polis ekipleri pompalı tüfekle ateş açarak 1'i çocuk 2 kişinin ölümüne neden 30 yaşındaki Baki Demirci'yi her yerde arıyor.

18.09.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da polis ekipleri pompalı tüfekle ateş açarak 1'i çocuk 2 kişinin ölümüne neden 30 yaşındaki Baki Demirci'yi her yerde arıyor.

Yalova'da Romanlar'ın yoğun olduğu Bağlarbaşı Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen 48 yaşındaki Ertan Yüklen, henüz belirlenemeyen bir nedenle arasında husumet olan akrabası Baki Demirci ile tartıştı. İki kişi, kısa süre sonra tartışma kavgaya döndü. Baki Demirci, pompalı tüfeği ile rastgele ateş etti. Demirci'nin tüfeğinden çıkan saçmalar, Ertan Yüklen ile okul çıkışı evine gitmek isteyen Müfettiş Hamdi Girgin İlkokulu 4-B Sınıf Öğrencisi 9 yaşındaki Tutku Kaçan, yoldan geçen 22 yaşındaki Yağmur Kargavuş ile 2 yaşındaki Beyzanur Özdemir'e isabet etti. Saçmalardan birçok aracın hasar gördüğü olayda yaralanan 4 kişi, ambulanslarla yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Durumu ağır olan Tutku Kaçan burada, Ertan Yüklen ise sevk edilldiği Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Beyzanur Özdemir, özel hastanede tedavi altına alınırken, elinden yaralanan Yağmur Kargavuş ise pansuman yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Polis, Ertan Yüklen'i öldürüp, Tutku Kaçan'ın ölümüne neden olan, 1'i bebek 2 kişinin yaralanmasına neden olan Baki Demirci ile ismi açıklanmayan arkadaşını arıyor. Tanıkların ifadelerini alan polis, dün gece güvenlik önlemlerini artırdığı Bağlarbaşı Mahallesi'nde, şüpheli kişilerin kimlik kontrollerini yaptı. Katil zanlısı ve arkadaşının gidebileceği evlere savcılıktan alınan izin ile baskın düzenleyen polis, bu kişilere ulaşamadı.

Bu arada olayda yaşamını yitiren Tutku Kaçan ile birçok suçtan aranan Ertan Yüklen'in cenazeleri bugün, Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikindide kılınacak namaz ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere yakınları tarafından alındı. Doktorlar, durumu ağır olan Beyzanur Özdemir isimli bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Olayla ilgili soruşturmaya Yalova Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis, Yalova'da 1'i Çocuk 2 Kişinin Ölümüne Neden Olanları Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement