Polisten Hatalı Parka Yumruklu Ceza - Son Dakika
Güncel

Polisten Hatalı Parka Yumruklu Ceza

İstanbul Ortaköy'de polis, hatalı park eden ticari taksi şoförünü yumrukladı.

22.09.2014 09:46  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Beşiktaş Ortaköy Meydanı'da dün gece bir trafik polisi, hatalı park ettiği iddia edilen 34 TBJ 50 plakalı ticari taksi şoförü ile tartıştı. Polis, şoföre araçtan inmesi için uyarılarda bulundu.
KAĞITLARI SAVURUP ŞOFÖRE YUMRUK ATTI
İddiaya göre bütün uyarılarına rağmen aracından inmeyerek kendisine evraklar gösteren şoföre sinirlenen polis, taksinin kapısını açarak kağıtları savurup şoföre yumruk attı. Yaşanan olay kameralara da yansıdı.
KAMERAYI FAK EDİNCE ARKADAŞINI UZAKLAŞTIRMAYA ÇALIŞTI
Kamerayı fark eden başka bir trafik polisi ise, ekip arkadaşını olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Tartıştığı polis uzaklaşınca taksisinden inen şoför, evraklarıyla birlikte polis aracının yanına giderek işlemlerini halletmeye çalıştı.
Ancak sinirini alamayan polis, şoförle tekrar tartıştı. Tartışma sırasında elindeki evrakları düşüren şoföre yoldan geçen vatandaşlar yardım etti.

Polisten Hatalı Parka Yumruklu Ceza
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Hatalı Parka Yumruklu Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • MURAT: BAŞINIZA POLİS KADAR TAŞ DÜŞSÜN. NE YAPSA YARANAMIYOR. POLİS ÇEK DERSE ÇEKECEK, İN DERSE İNECEK. KABADAYILIK YAPARSA DA CEZASINI ÇEKECEK. POLİS GÖREV YAPAMIYOR, GÖREV YAPAMAZSA DA MAĞDUR OLAN VATANDAŞ OLUR HEMŞERİM POLİS BABASININ SOKAĞINI DENETLEMİYOR. SİZİN GİBİ NANKÖR MİLLETİN RAHATINI SAĞLAMAK İÇİN ORADA. NANKÖRLEERRRRRRRR 16 26 Yanıtla
  • VATANDAŞ: BU POLİSİN DERHAL AKIL HASTANESİNE YATIRLIMASI GEREK RUH SAGLIGI NORMAL DEYİL CÜNKÜ TAKSİCİYİ YUMRUKLAYAN EVİNDE EŞİNE COCUKLARINA NASIL MUAMELE EDİYORDUR KİMBİLİR MAAŞLARI YUKSEK YA ONDAN ŞIMARIYORLAR İŞTE 14 16 Yanıtla
  • mustafa: ahh garibimm keşke şu ehliyetin arasına bi 50 lilik koysaydında kurtulsaydın dayaktan diyecem amma sende garibanın tekisin yokluğun gözü çıksın 9 19 Yanıtla
  • VATANDAŞ: TAKSİCİ DERHAL SAVCILIGA SUC DUYURUNDA BULUNSUN DARPTAN VE KÖTÜ MUMALEDEN POLİSİ ŞİKAYET ETSİN 14 12 Yanıtla
  • mustafa: iftira atanında yiyipte inkar edeninde çoluğuğundan çocuğundan bulsun biz uzayda yaşamıyoruz hidooo yüzlerce rüşvet yiyen polislerin çoğu ya açığa alındı yada meslekten ihraç edildi defalarca şahit oldum ne iftira atacam lan ayrıca o yaptığın küfürlerle sana iade ediyorum klavye delikanlısı 0 0
  • hido: para verende şe. . . . siz alanda, , , , almadan da aldı diyen de olsun mu, polis arkadasın yaptığı davranış doğru değil ama, , bu sekilde iftira atmak ta, , , 0 0
  • mustafa: olsun lan şerefsizde olsun her şeyde olsun şimdi her şey yazacamda küfürü yayınlamıyorlar lannn defalarca şahit olduk her yerde herkes görüyor emniyet mensubunda kaç kişi rüşvetten açığa alınmadımı çoğuda meslekten ihraç edilmedimi devlet boşunamı polislerin yaleride katmıyorum yanikalarına kamera sistemi getirecek iftira atanında yok diyeninde çoluğundan çocuğundan bulsun inşallahhh rüşvetin alasını götüren kaçakçılıkta görevi yapan polis 0 0
  • VATANDAŞ: ANTİ VATANDAŞ NE OLDU YORUMUM BATTIMI ADLADIGINI MAAŞ BOGAZINIZDA KLASIN GARİBAN DÖVERSİNİZ ANCA SORADA MİLLET NIYE POLİSİ SEVMIYOR NASIL SEVSİN ALLAHTAN KORKULARI YOK BUNLARIN 0 0
  • adana: önce sen bir git görün hastaneye sendeki teşhis kesin aşırı kıskançlık ve hasetliktir bu polis düşmalığına gelince kedinin ulaşamadığı ciğerden dolayıdır . . . . bu tip karekterler daha sınava dahi girmeden eleniyorlar. . 0 0
  • muro: kes lan zırto sanki vatanı kurtarmış gördük sizin bu vatana yaptıklarınızı sizler kendi çıkarlarınızdan başka hiç bir şey düşünmezsiniz hırsınız yesin başınızı emi sizlerin bu vatana devlete verdiği zararı kimse vermedi pkk yıda geçtiniz yaptıklarınızla 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tekirdağ Kent Arşivi Dijital Ortama Aktarılıyor
    14:14 Tekirdağ Kent Arşivi Dijital Ortama Aktarılıyor

    Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kurulan kent arşivi, geçmişin izlerini takip etmek isteyenlerin erişimini kolaylaştırmak ve kentin zengin kültürel mirasını korumak amacıyla dijital ortama aktarılıyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, kent arşivinde tarihi, kültürü, folkloru, gelenek görenekleri, fotoğrafları, kitapları ve eski gazeteleri bulunduğunu belirtti. Dijitalleştirme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Hacıoğlu, amaçlarının kaybolmaya yüz tutmuş eserleri ve evrakları tarihe, bilime ve insanlığa kazandırmak olduğunu söyledi.

  • Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek
    14:14 Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören araziye 180 bin fidan dikilecek

    Bursa'da 2023 yılında çıkan orman yangınlarında zarar gören 177 hektarlık orman arazisine 180 bin fidan dikilecek. Bursa Orman Bölge Müdürü Esat Şimşek, yangın sonrası yapılan fidan dikim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, yangında zarar gören alanların orman statüsüne kavuşması için ağaçlandırma ve fidan dikme faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirtti. Ayrıca, Bursa Orman Bölge Müdürlüğü'nün orman yangınlarını önleme ve mücadele konusunda çalışmalara başladığı da aktarıldı.

  • Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
    14:14 Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Ankara'nın Mamak ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde yapılan aramada 40 bin 627 sentetik uyuşturucu hap ve av tüfeği ele geçirdi. Şüphelilerin adliyeye sevk edileceği bildirildi.

  • Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
    14:14 Kastamonu'da Ruhsatsız Tabanca Yakalanan Şahıs Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

    Kastamonu'da polis ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabanca takılı şarjör içinde 7 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı
    14:12 Çevre Bakanı Özhaseki, Hatay'da 5.807 konutun temelini attı

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da düzenlenen toplu temel atma töreninde 5.807 konutun temelini attı. Özhaseki, konuşmasında Hatay'a yapılan yatırımları ve deprem sonrası çalışmaları anlattı.

  • İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı
    14:12 İstanbul merkezli organize suç örgütü çökertildi, 50 şüpheli gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 11 ilde düzenlenen Mahzen-14 operasyonlarında, elebaşı dahil 50 şüphelinin gözaltına alınmasıyla bir organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. Operasyonlar sonucu suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon lira değerinde taşınmaza da el konuldu.

  • Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor
    14:11 Kütahyalı sanatçının 7 bine yakın çini deseni kitap haline getiriliyor

    Kütahyalı çini sanatçısı Hamza Üstünkaya'nın 7 bine yakın çini deseninin kitap haline getirileceği açıklandı. Üstünkaya, çini sanatının zorluğunu ve çini yaparken duyulan heyecanı anlattı. Kendi özgün desenlerini çizen sanatçı, basılacak olan kitapların dünyada ses getireceğini belirtti.

  • Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu
    14:09 Aydın'da balkonda unutulan yemekten çıkan yangın korkuttu

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bir apartmanda balkonda unutulan yemekten çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangında evin balkon kısmında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.

  • Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti
    14:09 Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Geleneksel İftar Daveti

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar davetleri devam ediyor. Çifteler ilçesinde gerçekleşen iftar programı büyük ilgi gördü.

  • CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi
    14:09 CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron işçilerin kadroya alınması için kanun teklifi verdi

    CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, taşeron firmada çalışanlar ve belediye şirket işçilerinin kadroya alınması için kanun teklifi verdi. Gürer, kanun teklifiyle kamu sektöründe çalışan tüm işçilerin benzer haklara sahip olmasıyla birlikte iş gücü piyasasında daha dengeli ve adil bir yapı oluşturulmasının amaçlandığını belirtti.

  • Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu
    14:08 Ankara'da Aşk Acısı Çeken Genç, Metro Seferlerini Durduurdu

    Ankara'nın Sincan ilçesinde ayrıldığı sevgilisi nedeniyle metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, metro seferlerinin aksamamasına yol açtı. Vatmanın durumu fark etmesi üzerine güvenlik görevlileri çağrıldı ancak genç, ikna olmayınca polis çağrıldı. Yolcuların yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldığı olayda, iftara yetişemeyen vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin çabaları sonucu indirilen genç, gözaltına alındı ve ifadesinin ardından psikiyatri servisine kaldırıldı.


Advertisement