Polisten Kaçarken Yanlışlıkla Karakola Sığındı - Son Dakika
Güncel

Polisten Kaçarken Yanlışlıkla Karakola Sığındı

Polisten Kaçarken Yanlışlıkla Karakola Sığındı

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nün ekiplerinden kaçan uyuşturucu satıcısı, bir karakola sığınıp yardım isteyince fıkraları aratmayan bir görüntü ortaya çıkardı.

22.10.2016 11:30  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden kaçan uyuşturucu satıcısı kendisini takip edenlerden kaçıp polis karakoluna sığınarak yardım isteyince gerçeği karakolda öğrendi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Polis ekipleri, Ortahisar ilçesinde bir araç içerisinde uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Edinilen bilgiye göre, Polis ekipleri E.K. isimli şahsın kendisine ait araç içerisinde uyuşturucu madde taşıdığı bilgisine ulaştı.

TAKİPLE BAŞLADI, KOVALAMACAYA DÖNDÜ

Harekete geçen ekipler, E.K'nin sürmüş olduğu aracı takip etmeye başladı. Fatih mahallesinden başlayan takip bir süre sonra kovalamacaya döndü. E.K., kendisinin takip edildiğini fark edince aracı ile kaçmayı sürdürdü.

KARAKOLA GİTTİ, 'TAKİP EDİLİYORUM' DEDİ

Bu sırada arabanın camından uyuşturucu maddeleri atan şahıs, kendisini takip edenlerden kurtulmak için Uzunsokak caddesinde bulunan Çarşı Polis Merkezi'ne sığınarak polislere, "Kimliği belirsiz kişiler tarafından takip ediliyorum" dedi.

POLİS DE KARAKOLA GELİNCE OLANLAR OLDU

Kendisini takip eden polisler karakola gelince gerçek ortaya çıktı. E.K'nın kaçış sırasında arabadan attığı 100 adet uyuşturucu hap ile 14 gram Bonzai isimli uyuşturucu madde ise attığı yolda bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K. tutuklanarak Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Kaçarken Yanlışlıkla Karakola Sığındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gazeteci Can Ataklı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla hakim karşısına çıktı
    13:10 Gazeteci Can Ataklı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla hakim karşısına çıktı

    Gazeteci Can Ataklı, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu işlediği iddiasıyla açılan dava kapsamında hakim karşısına çıktı.

  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım
    13:10 Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Türk futbolunu bu kaostan çıkarması lazım

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylardan sorumlu herkesin ceza alması gerektiğini vurgulayarak, Türk futbolunun geleceği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) alacağı kararların önemli olduğunu belirtti.

  • Antalya Hıdırlık Kulesi Çevresinde Seyir Terası Projesi İlerliyor
    13:10 Antalya Hıdırlık Kulesi Çevresinde Seyir Terası Projesi İlerliyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen arkeolojik kazı çalışmaları sonucunda ortaya çıkan kalıntı ve eserlerin sergileneceği seyir terası projesi hızla ilerliyor. Proje kapsamında Hıdırlık Kulesi çevresindeki antik dönem kalıntıları ve yapılar cam yüzeylerle izlenebilecek. Ayrıca projede ahşap yürüme yolları da yer alacak.

  • Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti
    13:08 Bülent Kuşoğlu Hatay'da yerel seçim çalışmalarına devam etti

    Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Hatay'da Reyhanlı Çerkes Derneği'ni ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Kuşoğlu, merkezi idarenin yanlışlarına dikkat çekerek Türkiye'nin iyi yönetilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti
    13:07 Tayland'da define avcısı göçük altında hayatını kaybetti

    Tayland'ın Prachup Kiri Khan eyaletinde bulunan eski bir altın madeninde define avcıları kazı yaparken meydana gelen toprak kayması sonucu bir kişi göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Kurtarma ekipleri yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından define avcısının cansız bedenine ulaştı. Olayın ardından maden ocağının çevresi kapatıldı ve kurtulan define avcıları ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    13:05 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Maltepe Mahallesi'ndeki bir ilaç firmasında çıkan yangın nedeniyle iş yerinde hasar oluştu. Yangın sırasında hafif yaralanan bir kişi ise hastaneye kaldırıldı.


Advertisement