Portekiz Macaristan'la 3-3 Berabere Kaldı - Son Dakika
Spor

Portekiz Macaristan'la 3-3 Berabere Kaldı

Portekiz Macaristan\'la 3-3 Berabere Kaldı

Macaristan galibiyetini beklediğimiz maçta Macarlar, Portekiz'le 3-3 berabere kaldı.

22.06.2016 20:53  Güncelleme: 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO2016 F Grubu son hafta maçında Macaristan ile Portekiz karşı karşıya geldi. A Milli Takımımızın en iyi üçüncüler arasında çıkması için gereken Macaristan galibiyetinin çıkmadığı mücadele 3-3 sona erdi.

DZSUDZSAK - RONALDO DÜELLOSU

Macaristan, 19. dakikada Gera ile 47. ve 55. dakikalarda Dzsudzak'ın golleriyle 3 kez öne geçti. Portekiz ise 43. dakikada Nani ile 50. ve 62. dakikalarda Cristiano Ronaldo ile 3 kez beraberliği yakaladı. 17 kez ile Avrupa Şampiyonaları'nda en çok maça çıkan oyuncu olan Cristiano Ronaldo, üst üste 4 Avrupa Şampiyonası'nda gol atan da ilk oyuncu oldu.

MACARİSTAN VE PORTEKİZ ÜST TURDA

Bu skorun ardından Portekiz 3 beraberlikle 3 puanda ve 3. sırada yer alarak 2. tura yükseldi. İzlanda 2., Macaristan ise 5 puanla, namağlup olarak gruptan çıktı.

Son Dakika Spor Portekiz Macaristan'la 3-3 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mehmet: SANA NE, macaristanın aldığ skordan, sana ne irlandanın aldığı skordan. kendi başarını kendin elde et. başkasının galibiyeti SENİN BAŞARIN OLAMAZ. utan f.t. 2 0 Yanıtla
  • adam: adam gibi oynamıyorlar sonra ondan bundan medet umuyorlar paraya gelince alıyorlar ve hakkını vermiyorlar sil baştan degişmeli her şey. 1 0 Yanıtla
  • AS: NİYE YAKSIN 2 MAÇ YENİLDİNİZ YENSEYDİNİZ 1 0 Yanıtla
  • kamil varol: ALLAH yardimciniz olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement