Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos: Alves Örnek Profesyonel - Son Dakika
Spor

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos: Alves Örnek Profesyonel

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos: Alves Örnek Profesyonel

Fenerbahçeli Bruno Alves için Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos övgü dolu ifadeler kullandı.

18.11.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolseverler bu gece dev bir maça tanıklık edecek. Dünyanın günümüzdeki en iyi iki futbolcusu olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi, Barcelona- Real Madrid rekabetinin ardından bu kez milli forma ile birbirlerinin karşısına çıkacak.

Bu maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, takımdaki isimlerden Fenerbahçeli Bruno Alves ile ilgili düşüncelerini de dile getirdi.

Son zamanlarda büyük tartışmalara konu olan ve milli takımda da yedek kulübesine mahkum olan deneyimli futbolcuyu değerlendiren Santos, "Bu tip maçlarda daha az şans bulan oyuncularıma da şans verebilirim. Kadroya çağırdığım tüm futbolcular her zaman görev başında demektir. Bruno Alves'i çok iyi tanıyorum. Kimse oynamadığında mutlu olamaz bunu da biliyorum. Herkes gibi Bruno da oynamak istiyor. Bence kendisi örnek bir profesyonel. Ona güvendiğimi zaten kendisi de biliyor" dedi.

Messi'ye karşı Alves

Alves, Galatasaray derbisindeki hareketinden sonra kulübünde de formaya hasret kalmıştı. Milli takımda da benzer bir sıkıntıyı yaşayan oyuncu, Ricardo Carvalho'nun dönüşünden sonra ilk 11'deki yerini kaybetmiş, yedek kulübesinde oturmaya başlamıştı. Santos'un açıklamaları Portekiz basını tarafından, Arjantin önünde Fenerbahçeli futbolcunun forma şansı bulacağı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos: Alves Örnek Profesyonel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement