Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Banvit Başantrenörü Lukic: "Çok önemli bir galibiyet elde ettik" Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovıc: "Basit hatalarımızdan dolayı maçı kaybettik"

07.12.2014 20:59

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit'in başantrenörü Zoran Lukic, 76-74 kazandıkları Anadolu Efes maçıyla çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Lukic, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın ilk 15 dakikasının Anadolu Efes'in kontrolünde geçtiğini, 15'inci dakikadan sonra kontrolü ele aldıklarını kaydetti.

Üçüncü ve dördüncü periyotların başında oyunu ele geçirdiklerini ifade eden Lukic, "Bu esnada çok iyi pas dağılımı yaptık. Maçı kazanma adına yapmamız gerekeni yaptık. Sonuçta çok önemli bir galibiyet elde ettik" dedi.

Keit Simmons ve Earl Jerrod Rowland'ın sakatlıklarından dolayı kadroda yer alamadığını hatırlatan Lukic, Vladimir Dragiceviç'in de çok ciddi sakatlığı olmasına rağmen spor hayatını riske atarak bu maçta oynamak zorunda kaldığını bildirdi.

Lukic, Sammy Mejia'nın sezon başından bu yana en iyi maçını Anadolu Efes karşısında oynadığını belirterek, "Sakatlıklardan dolayı sahaya genç oyuncularla çıkmak zorunda kaldık. Genç oyuncularımız performanslarıyla maçı kazanmamızda bize destek oldular. Bundan böyle onların antrenmanlarda gösterdikleri çabaları sahada daha fazla kalmalarına neden olacaktır. Seyircimize çok teşekkür ederiz. Bugün sahada altıncı oyuncu gibiydiler. Maçın başından sonuna kadar hep bizi desteklediler" değerlendirmesinde bulundu.

- "Çok zor bir mücadele oldu"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovıc de Banvit'in bu mücadeleyi kazanmayı hak ettiğini belirtti.

Ivkovıc, Banvit'in Anadolu Efes'ten daha fazla mücadele ettiğini vurgulayarak, "Çok zor bir mücadele oldu. Basit hatalarımızdan dolayı maçı kaybettik. Banvit savunmamızda kolay sayılar buldu. Top kayıplarımız oldu. Kadromuzdaki sakat oyunculardan dolayı haftada iki maç oynamaya gücümüz yetmiyor. Banvit maçına bir antrenman yaparak hazırlandık. Gerekli konsantrasyonu gösteremedik. Banvit'i almış olduğu galibiyetten dolayı kutluyorum" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement