Potanın Efeleri Finale Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Potanın Efeleri Finale Yükseldi

Potanın Efeleri Finale Yükseldi

Aydın Genç Erkekler Basketbol Ligi rövanş karşılaşmasında Nazilli Belediyespor'u 83-71 mağlup eden Aydınspor 1923 finale yükseldi.

25.03.2014 10:16  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Genç Erkekler Basketbol Ligi Yarı Final rövanş karşılaşmasında Nazilli Belediyespor'u 83-71 mağlup eden Aydınspor 1923 finale yükseldi.

Ligde Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakada AydınSpor 1923, yarı final ilk tur müsabakasında deplasmanda 79-83 yendiği Nazilli Belediyespor'u konuk etti. Aydın Spor 1923 taraftarlarının da takımlarını desteklemeye geldikleri ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cemal Kahriman ile Aydın Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Kırmacı'nın da birlikte izledikleri maçın ilk periyoduna çok iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar bu periyodu 29-10 önde kapattı.

2. Periyodun başlamasıyla birlikte ilk yarıya göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Nazilli Belediye Spor, özellikle 09 forma numaralı oyuncusu Batuhan Turhan'ın peş-peşe attığı üç sayılarla skor farkını kapatmaya çalıştı ancak efeler bu üçlüklere 08 numaralı Erkmen Kaya ve 10 Numaralı Baki Can Aslantaş'ın üçlükleri ile cevap vererek devre arasında soyunma odasına 39-29'luk galibiyet ile girdi.

Maçın ikinci devresinde savunmada verilen açıklar ve kaybedilen ribaundlar ile bir süre oyun hakimiyetini Nazilli Belediye Spor'a kaptıran potanın efeleri, kısa süre içinde toparlanarak yeniden sayı üretmeye başladı. Müsabakanın bitimine son iki dakika kala Nazilli Belediye Spor atakları artarken kalan zamanlarda ise siyah-beyazlıların yakaladıkları hızlı hücum ve atılan sayılarla fark açıldı.

Karşılaşma 83-71 Aydın Spor 1923 galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşma sonunda maç hakkında bir değerlendirme yapan Aydın Spor 1923 takım menajeri Serkan Akşit; "Öncelikle sezon başından beri aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca bugün buraya bizi desteklemeye gelen herkese ve antrenörümüz Murat Tayyar'a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz final müsabakasını da kazanarak Aydın Şampiyonu olmak ve bölge şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Bunları gerçekleştirebilmemiz için hiçbir engelimiz yok. Yeter ki bize olan destek ve güven azalmasın" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Potanın Efeleri Finale Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement