Poyraz Karayel 8.Bölüm, Poyraz Ayrılığı Kabullenebilecek mi ? - Son Dakika
Soğuk Haber

Poyraz Karayel 8.Bölüm, Poyraz Ayrılığı Kabullenebilecek mi ?

Poyraz Karayel 8.Bölüm, Poyraz Ayrılığı Kabullenebilecek mi ?

Poyraz Karayel 25 Şubat Çarşamba akşamı 8.yeni bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Poyraz Kareyel 8.bölümde yaşanan gelişmeler ve son bölümün tamamı..

25.02.2015 15:40

Poyraz Karayel 8.yeni bölüm. Kanal D'nin dizi hayatına bomba gibi giren yeni dizisi Poyraz Karayel bu hafta 8.yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümde yine izleyicileri çok etkileyecek gelişmeler var. Ayşegül ve Poyraz arasındaki gerginlik hadsafhada, Ayşegül Poyraz'ın üzerine gelmesine daha fazla dayanamaz ve ona vurur.

Bahri Umman çocuklarını etrafına toplar ve onlardan yaptıklarının hesabını sorar. Sefer, babasının bu davranışlarından hiç memnun değildir. Ortalıkta dolaşan CD, Umman ailesini birbirine düşürür. CD'nin nereden geldiği bilinmezken Songül bunun Poyraz tarafından Bahri Umman'a verildiğini söyler.

Poyraz Karayel, yediği tokatla kendine gelir ve Ayşegül'e onu ne kadar sevdiğini söyler. Ayşegül ve Poyraz ayrılmaya karar verir, Poyraz bunu Bahri Umman'a söyleyebilecek mi ? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Poyraz Karayel son bölümde.

Son Dakika Soğuk Haber Poyraz Karayel 8.Bölüm, Poyraz Ayrılığı Kabullenebilecek mi ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement