Prandelli, Sabri'yi Göbekli Olduğu İçin Kampa Almamış - Son Dakika
Spor

Prandelli, Sabri'yi Göbekli Olduğu İçin Kampa Almamış

Prandelli, Sabri\'yi Göbekli Olduğu İçin Kampa Almamış

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli'nin, Sabri Sarıoğlu'nu tarzı ve göbeğinden dolayı kamp kadrosuna almadığı ortaya çıktı.

13.07.2014 04:21  Güncelleme: 11:10

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesara Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan ve Avusturya kampına götürülmeme kararı alınan Sabri Sarıoğlu hakkında önemli detaylar ortaya çıktı.

PRANDELLI, ALDIĞI KARARI AYSAL'LA PAYLAŞTI

Vatan gazetesinin haberine göre; 15 yıldır sarı-kırmızılı forma ile mücadele eden oyuncunun bileti yeni teknik direktör Cesare Prandelli'nin önceki gün aldığı kararla kesilirken İtalyan teknik adam aldığı kararı başkan Ünal Aysal ile de paylaştı.

SABRİ HEM GÖBEKLİ HEM KIYAFETİ GALATASARAY'A YAKIŞMIYOR

Selefi Roberto Mancini ile G. Saray hakkında görüşüp bir rapor aldığını belirten Prandelli, Sabri'yi takımda neden düşünmediğini ise şu sözlerle Aysal'a anlattı: "Öncelikle Mancini'nin raporuna baktım. Sabri için ‘Teknik açıdan yetersiz ve dağınık’ yazıyordu. Florya'ya gelince ben de kendi çalışmamı yaptım 4 gün boyunca. İşin doğrusu Florya'ya geldiğim ilk gün Sabri'yi karşımda gördüğümde şok oldum. G.Saray gibi bir takımın kaptanının çok daha değişik bir tarzı olmalı. Gerek Sabri'nin kıyafeti gerekse de bana yaklaşımı, G.Saray kaptanından beklentilerimin çok uzağındaydı. Ayrıca göbekli oluşu dikkatimi çekti. Takım kaptanının her özelliği ile diğer oyunculara örnek olması gerekir. Göbekli kaptan mı olur?



SABRİ'Yİ KAMPA ALMAYIŞIM BİR UYARI ÖZELLİĞİ

Kendi izlenimlerimle Mancini'nin raporunu birleştirince Sabri'yi kamp kadrosuna almadım. Ama kendisi ile ilgili son kararım bu değil. Onu kadroya almayışım bir uyarı özelliği taşıyor. Sabri gerekli uyarıyı alır, İstanbul'da çok çalışır, göbeğinden kurtulur ve istediğim forma girerse kendisini kadroya almayı tekrar düşünürüm. Ama onu kadroya almam, tekrar kaptan yapacağım anlamına gelmez. Sabri benim idealimdeki G.Saray kaptanından çok uzakta. Gerek stil olarak gerekse de tarz olarak Sabri isteklerimin uzağında."

AYSAL: KİLO VERİRSE TAKIMA DÖNEBİLİR

Öte yandan Bugün gazetesine konuşan Aysal, "Sabri'nin kadro dışı kalması tamamen teknik direktörümüz Prandelli'nin kararı. Benim ve üst yönetimin alınan bu kararda bir katkısı yok. Takım için bugüne kadar alınan kararlarda olmadığı gibi. Sabri olayında da bir karar ve seçimimiz yok. Karar tamamen teknik. Kendisine bir plaket vermeyi bile düşünebiliriz. Sabri ile sorunumuz yok, o bizim kaptanımız. Mevzu sadece teknik. Sabri, kilo verip eski enerjisini kazanırsa belki Prandelli Sabri'yi geri isteyebilir. Bunu bilemeyiz." ifadelerini kullandı.


Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Prandelli, Sabri'yi Göbekli Olduğu İçin Kampa Almamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • EGE: Her zaman en güzel yerde bitirmeyi bilmek gerek. Ama Sabri için artık çok geç. Örnek Zidane. Halen Tüm dünyanın gönlünde. Neden? Çünkü bırakması gereken yerde bıraktı, yani zirvede... Bizim Futbolcular maalesef doymak nedir bilmiyorlar. Bu yüzden de gençlerin önü hep tıkalı. Futbolculuk bizde babadan oğula, oğuldan kardeşe geçiyor. işte Bu yüzden Dünya kupasında yokuz... Sabri'ye bu güne kadar emekleri için teşekkür ediyor, Teknik direktörü de kararından dolayı kutluyorum. Sabri emek vermiş olabilir fakat duygusal düşünmeyelim lütfen aldığı paraları kaç kişi hayal dahi edebilir. Galatasaray geçen sezon niçin başarılı olamadı? Lider olabilecek çok kişi vardı ama liderimiz yoktu. Sabri'nin kaptan olduğu takımda Drogba'yı normal bir şekilde nasıl oynatabilirsiniz? 13 4 Yanıtla
  • rrr: Sabri bir italyandan daha değerli ise bu iş bitmiştir.En azından yedek kulübesinde olmalı... 11 6 Yanıtla
  • Barakuda: Sen kimsin de kıyafete takılıyon 12 1 Yanıtla
  • RR: Sabri bu takımda olmalı adın her neyse hoca. Sen giderin sabri yine bu takımda Allahın izni ile kalır. 10 1 Yanıtla

Advertisement