Premier Lig'de Nefes Kesecek Maç: Liverpool- M.city - Son Dakika
Spor

Premier Lig'de Nefes Kesecek Maç: Liverpool- M.city

Premier Lig\'de Nefes Kesecek Maç: Liverpool- M.city

Premier Lig'de 10 maçtır kaybetmeyen Liverpool, zirve takipçisi Manchester City'i konuk ediyor.

01.03.2015 00:17

İngiltere Premier Lig’in 27.haftasında Liverpool Anfield’ta Manchester City’i ağırlıyor.

UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçında Beşiktaş’a penaltılarla kaybederek Avrupa’ya da havlu atan ve tamamen lige odaklananLiverpool, City karşısında ligdeki 10 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmeye çalışacak.

Avrupa defterini kapatarak moral bozukluğu yaşayan ve fiziksel açıdan da oldukça yıpratıcı bir mücadeleden dönen Liverpool’da, Lucas Leiva ve Bradley Jones sakat. Dinlenen Philippe Coutinho bu maçta takımdaki yerini tekrar alacak. Jordan Henderson’ın ise durumu maç saati belli olacak. Takımdaki diğer önemli eksiklerden olan sağ bek Glen Johnson’ın durumu iyi. Orta saha oyuncusu Lazar Markovic de cezasını tamamladığı için Rodgers’ın şans vermesi durumunda sahadaki yerini alacak.

CITY’DE EKSİK YOK

Şampiyonluk yolunda Chelsea’nin hatasını kollayan Manchester City, Liverpool deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor. Mavilerin geçen haftaki kaybını iyi değerlendiren City, puan farkını 5’e indirmişti. Yine liderin hatasını kollayacak olan zirve takipçisi, zorlu deplasmana eksiksiz çıkıyor. Kadrosunda sakat veya cezalı futbolcu bulunmayan City, Liverpool’u yenmek ve zirve yarışında geride kalmamak için sahaya çıkacak.

MUHTEMEL 11’LERLiverpool: Mignolet, Sakho, Skrtel, Emre Can, Moreno, Allen, Henderson, Ibe, Coutinho, Sterling, MarkovicManchester City:Hart, Kolarov, Mangala, Kompany, Zabaleta, Silva, Touré, Fernandinho, Nasri, Dzeko, Agüero

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Premier Lig'de Nefes Kesecek Maç: Liverpool- M.city - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement