Prontotour'dan Şeker Tadında Vizesiz Bayram Turları - Son Dakika
Güncel

Prontotour'dan Şeker Tadında Vizesiz Bayram Turları

Yurtdışı turlarda seyahat tredlerini belirleyen Prontotour'dan, Ramazan Bayramı tatili için geç kaldığını düşünenlere şeker tadında vizesiz turlar…

21.06.2016 10:33

Bayram tatilini alternatif bir yurtdışı seyahatiyle değerlendirmek isteyen seyahat severler, lider tur operatörü Prontotour'la vizesiz gezmenin keyfini çıkaracak. Bayram tatili planlarını son güne bırakanlar, unutulmaz bir bayram tatili için geç kalmış değil.

Osmanlı mimarisinin en güzel eserlerinin yer aldığı tarihi sokakları ve yeşilin her tonunu ziyaretçilerine sunan doğasıyla Saraybosna, öne çıkan alternatifler arasında yer alıyor.

Balkanların şirin şehri Üsküp, Roma ve Osmanlı dönemine ait yapılarıyla keyifli zaman geçirmek isteyenleri beklerken, Ohrid Gölü manzarasıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Osmanlı, Emevi ve Roma kültürlerinin kalıntılarıyla adeta bir kültür mozaiği olan Lübnan'ın mistik şehri Beyrut ise bayram tatili için farklı bir alternatif isteyenlerin tercihi oluyor. Saraybosna turu 399 €'dan, Üsküp-Ohrid turu 369 €'dan ve Beyrut turu 499 €'dan başlayan fiyatlarla seyahat tutkunlarını bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Prontotour'dan Şeker Tadında Vizesiz Bayram Turları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement