PSG, "Yeni Ronaldo" Olarak Lanse Edilen Guedes'i 100 Milyon TL'ye Transfer Ediyor - Son Dakika
Spor

PSG, "Yeni Ronaldo" Olarak Lanse Edilen Guedes'i 100 Milyon TL'ye Transfer Ediyor

Fransız devi PSG, Benfica'da forma giyen 20 yaşındaki Goncalo Guedes'i 100 milyon TL karşılığında kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

24.01.2017 14:28  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zlatan Ibrahimovic'in gidişinin ardından düşüş yaşayan Paris St. Germain, İsveçli yıldızın boşluğunu doldurmaya çok yakın. İngiliz basınında yer alan habere göre PSG, geleceğin Cristiano Ronaldo'su olarak gösterilen Goncalo Guedes'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

PSG 100 MİLYON TL'YE ANLAŞTI

Manchester United ve Arsenal'in de peşinde olduğu Benfica'nın 20 yaşındaki yıldızı için kesenin ağzını açan PSG, Portekiz ekibiyle yaklaşık 100 milyon TL'ye anlaştı. Transfer görüşmeleri için Lizbon'da bulunan PSG Sportif Direktörü Patrick Kluivert da, Goncalo Guedes'i 4.5 yıllık sözleşme için ikna etti.

"İMZAYA ÇOK YAKINIZ"

PSG Teknik Direktörü Unai Emery de transferi doğrularken, "PSG tüm iyi oyuncularla ilgilenir ve Guedes de onlardan biri. İmza için çok yakınız" dedi. Guedes'in gelecekte daha da iyi olacağını iddia eden Emery, "Oldukça yetenekli bir oyuncu. Kanatlarda ve ortada oynayabiliyor. Kendini geliştirerek gelecekte çok daha büyük bir futbolcu olacak" ifadelerini kullandı.

Benfica altyapısında yetişen 20 yaşındaki yıldız, bu sezon çıktığı 27 resmi maçta 7 gol 5 asistlik katkı sağladı.

(beIN Sports)

PSG, "Yeni Ronaldo" Olarak Lanse Edilen Guedes\'i 100 Milyon TL\'ye Transfer Ediyor

Son Dakika Spor PSG, 'Yeni Ronaldo' Olarak Lanse Edilen Guedes'i 100 Milyon TL'ye Transfer Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement