PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig’in 8. haftasında Adanaspor, kendi evinde Altınordu’ya 3-0 mağlup oldu.

02.11.2014 18:26

PTT 1. Lig'in 8. haftasında Adanaspor, kendi evinde Altınordu'ya 3-0 mağlup oldu.

Maçın ardından konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, müsabakayı 'hayal kırıklığı' olarak nitelendirdi. Sonucun neden ve ne içinlerini sorgulamaya gerek duymadığını ifade eden Eriş, şöyle devam etti:

"Elbette çekirge bir kaç kez sıçradı ama bu kez sıçrayamadı. Çünkü geriye düşmenin sıkıntılarını daha önceki müsabakalarda üst düzey mücadele vererek geriye çevirme şansı elde ettik ama bu kez karşımızda genç bir takım vardı. Yani direnci yüksek, mücadele gücü yüksek, doğru savunma yapan, yakaladığı kontra topları da iyi değerlendiren bir Altınordu takımı vardı. Biz ise bugün baştan sona kazanmak adına hiçbir mücadele ortaya koyamadık. Elbette ki nedenlerini ne içinlerini kendi içimizde biliyoruz ama çok tabii ki üzüntülüyüz. Böyle bir çıkış evresinde 5 hafta kaybetmeyen, içeride kazanan dışarıda kaybetmeyen bir takım görüntüsünden uzak bir mücadele ortaya koyunca tabii ki bunun adı hayal kırıklığı oluyor."

ALTINORDU CEPHESİ

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise ligin yeni ve genç bir ekibi olduklarını belirterek bugüne kadar yansıtamadıkları skorun sonucunda iyi mücadele ettiklerini belirtti. "Bir an kırılacağını biliyorduk" diyen Eroğlu, şunları söyledi:

"3 gün önce bir kupa maçı oynamıştık, galibiyet moral oldu, bu noktaya geldik. Adanaspor'un gücünü biliyorduk, tüm çalışmaları ona göre yaptık ama bizim için önemli olan sahada ortaya koyacağımız mücadeleydi. Maça iyi başladık. Maçın kırılma anları vardı ve ilk yarıda golü bulduk. İlk yarıda da skoru artırabilirdik, girdiğimiz net gol pozisyonları vardı ama olmadı tabi. 2. yarı biraz daha geriye yaslanmak zorunda kaldık. Ondan sonra 2. yarı golü bulduktan sonra skor arttı ve tüm futbolcuları kutluyorum. Lig bizim için yeni başlıyor diyelim çünkü futbolcuların bir alışma dönemi vardı. İlk defa PTT Lig'de oynayacak futbolcularımız var. Bundan sonra serinin devam etmesini umuyoruz zaten çalışmalarımız da bu yönde devam edecek." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement