Pursaklar'da Çocuklarda Disiplin Konusu Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Pursaklar'da Çocuklarda Disiplin Konusu Anlatıldı

Pursaklar\'da Çocuklarda Disiplin Konusu Anlatıldı

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi’nde düzenlenen "Çocuklarda Disiplin" konulu seminerde çocuklarla iletişim, çocuklarda olumlu davranış geliştirmenin yöntemleri anlatıldı.

04.12.2015 10:05

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi'nde düzenlenen "Çocuklarda Disiplin" konulu seminerde çocuklarla iletişim, çocuklarda olumlu davranış geliştirmenin yöntemleri anlatıldı.

Pursaklar Belediyesi, kursiyerlerini hem mesleki kurslarda eğitiyor hem de onların günlük yaşamını kolaylaştıracak değişik konularda seminerler düzenliyor. Öğrenci ve Ebeveyn Danışmanı Fadime Kibaroğlu'nun vermiş olduğu "Çocuklarda Disiplin" konulu seminere katılan hanımlar, çocuklarıyla daha iyi iletişim kurmak, onların olumlu davranışlarını geliştirmek için bilgilendirildi. Ayyıldız Hanım Evi'nde düzenlenen seminerde konuşan Kibaroğlu, çocuklarla iletişim kurarken güzel bir üslup, samimi davranış ve güvenli yaklaşımın önemli olduğunu söyledi. Öfkeli yaklaşımların çocuklarda olumsuz sonuçlar doğurduğuna dikkat çeken Kibaroğlu, bu tür yaklaşımların günlük yaşamda 'normalleştirildiğinden' yakındı. Çocuklarda olumlu davranış geliştirmek için paylaşmak, büyüklere karşı saygı göstermek, küçüklere karşı sevgi, bir isteğin gerçekleşmesi için bekleyebilmek gibi alışkanlıkların hayati önem taşıdığını kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar'da Çocuklarda Disiplin Konusu Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement