Qnap Ts-269l Nas Depolama Ünitesi - Son Dakika
Teknoloji

Qnap Ts-269l Nas Depolama Ünitesi

Qnap Ts-269l Nas Depolama Ünitesi

Qnap Ts-269l Nas Depolama Ünitesi Özellikleri.

21.10.2014 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Qnap TS-269L Nas Depolama Ünitesi Genel Özellikleri

Multimedya İstasyonu: Fotoğraf Paylaşım, Müzik, Film ve video Ev Eğlence Merkezi.

Ev kullanımı için QNAP TS-669L NAS sunucusu, nihai dijital ev eğlencesi deneyimi için ağ depolama merkezi kullanımı kolay Tanıtımı. QNAP Turbo NAS sunucuları, dijital fotoğraf, müzik ve film/ video paylaşımı ve yedeklenen ev bilgisayarları tutmak için yeni bir yaklaşım vardır. Kolayca fotoğraf görüntülemek, müzik dinlemek ve hatta PS3, Xbox 360 veya diğer ağ medya oynatıcılar aracılığıyla ağ üzerinden NAS akan bir geniş ekran TV veya projektör üzerinde Full HD 1080p filmleri izleyebilirsiniz. Bu web tarayıcıları tarafından Internet üzerinde nerede olursanız olun ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte multimedya içerik paylaşabilirsiniz. iPhone/ iPod touch/ iPad ve Android kullanıcıları paylaşılan fotoğraflara gözatmak veya cihaza doğrudan içerik akışı ile 3G veya Wi-Fi bağlantısı ile her yerde kendi müzik koleksiyonlarını dinleyebilirsiniz - hiçbir senkron gereklidir. QNAP NAS dijital ev sineması keyfi yaşama nihai getiriyor.

HD Station Ev Sineması

XBMC (v11) ev merkezi bizim NAS ile paketlenmiş geliyor. Şimdi yerine darmadağın medya kurulum kalmadan, doğrudan ev sinema sunucu olarak QNAP NAS kullanın. Doğrudan bir HDMI kablosu aracılığıyla TV'nize bağlamak NAS ve inanılmaz bir ev multimedya merkezi gösterecektir. Bizim Qremote uygulaması ile eşleştirilmiş TV'nize müzik, video ve fotoğraf oynatmak için uzaktan halinde iPhone veya Android cihazları döner..

Ultra-Hızlı Performans

Bu yedekleme, dosya paylaşımı ve akış söz konusu olduğunda, hızlı bir ağ hızı esastır. TS-669L serisi, Intel Atom 2.13 GHz işlemci ve hızlı ve istikrarlı bir performans sağlamak için 1 GB DDR3 bellek tarafından desteklenmektedir..

Yedekleyin ve dijital fotoğraflarınızı paylaşmak

QNAP NAS fotoğraf yedekleme, arşivleme ve paylaşma için ideal bir cihazdır. Basitçe oluşturmak ve organize güzel bir albüm, bir web tarayıcısı tarafından ve aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz, NAS için fotoğraf yüklemek. UPnP uyumlu oyuncuları ile tüm albümleri görebilirsiniz. Ailenizle birlikte geniş ekran TV'de resim tarama kolay olmamıştı!.

Ev Müzik Merkezi

Kolayca müzik dosyalarını saklamak ve PC veya çeşitli medya çalarlar için bunları paylaşmak için bir müzik sunucusu olarak QNAP NAS kullanabilirsiniz.Her yerde bir 3G ya da Wi-Fi bağlantısına sahip iPhone/ iPod touch/ iPad ve Android cihazlarda müzik dinleyin. Cebinizde müzik hakkının ton koyun! Sen el cihazlarının depolama alanını almadan uzaktan iPhone, iPad ve Android cihazlarda QMobile uygulaması ile müzik dosyalarını çalabilir..

Ev sineması için büyük depolama kapasitesi ve yüksek performans

QNAP NAS sayıda ev videoları, filmleri saklamak için ideal bir video depolama merkezi, ve Blu-ray veya DVD yırtık. Sadece bu değil, PS3, Xbox 360, ve diğer ağ medya oynatıcılar aracılığıyla NAS akan TV'nizde Full HD film keyfini çıkarabilirsiniz.NAS yeterince hızlı çoklu 1080p HD akışlarını desteklemek için, yüksek hızlı veri aktarımı sunuyor. Fısıltı kadar sessiz tasarımı size doğru oturma odasında iyi sinema sınıf ev sineması deneyimi getiriyor..

Veri merkezileştirme

Time Machine tamamen bizim Mac OS X kullanıcıları daha verimli ve kullanışlı yedekleme çözümü oluşturmak yardımcı olmak için desteklenir. Artık bir harici sürücü gerekir bu yüzden bizim NAS Time Machine ile kablosuz çalışır..

Veri Erişim

Kolayca çeşitli cihazlarda birden fazla kullanıcı ile dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. Doğrudan masaüstüne veya tersi sürükle ve NAS açılan dosyaları. Hatta uzaktan Yoldayken verilerinizi erişebilirsiniz! Her zaman veri bağlı kalmak böylece NAS kişisel bulut ve dosya sunucusu..

MyCloudNAS Hizmet

MyCloudNAS hizmeti internet üzerinden Turbo NAS içerikleri yayımlama sürecini kolaylaştırır. Bu dosya yönetimi ve erişim için bir web-tabanlı bir portal sağlar, ve bu tür Amazon S3, ElephantDrive ve Symform gibi diğer bulut depolama sağlayıcılar için Turbo NAS önemli verileri yedeklemek destekler.MyCloudNAS arkadaşlarınıza e-posta davetiyesi göndermek için kolay bir yol sağlar. Davet Turbo NAS erişimle ilgili adım adım yönergeler içerir. Ayrıca insanlar bile yeterli ağ becerileri olmadan kolayca kurmak ve Turbo NAS bağlanmak verir Windows uygulaması MyCloudNAS Bağlan indirmek için bir bağlantı sağlar.

All-in-one Ev ve SOHO için NAS Sunucusu

NAS all-in-one ev sunucu özellikleri, örneğin iTunes sunucu, UPnP medya sunucusu, yedekleme sunucusu, yazıcı sunucusu, FTP sunucusu, Web sunucusu, veritabanı sunucusu, vb ile ekstra getiriyor.

Veri Güvenliği

Saklanan tüm dijital dosyaları kolayca aile üyeleri ve arkadaşları farklı gruplarla paylaşmak için başardı. Web-tabanlı kullanıcı hesaplarını ve grupları oluşturmayı kullanarak, belirli klasörler gizli olabilir böylece paylaşılan klasör erişim hakkı kontrolü oluşturulabilir veya kullanıcılar yalanladı erişebilirsiniz..

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Qnap Ts-269l Nas Depolama Ünitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement