Radisson Blu'dan Online Tasarım Yarışması - Son Dakika
Güncel

Radisson Blu'dan Online Tasarım Yarışması

Radisson Blu Royal Hotel Kopenhag için tasarladığı ikonik yumurta koltuğun yeniden tasarlanacağı dünya çapında bir dizayn yarışması düzenledi.

02.09.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük ödül sahibini uzman jürinin seçeceği yarışmada, kazanan isim kendi dizaynı olan yumurta koltuğun yanında Kopenhag'a 3 günlük VIP seyahat kazanacak. En iyi 15 finalistin tasarımları, 2016 yılında "minyatür seyahat sergisi" ismiyle, dünyanın dört bir yanından seçilen Radisson Blu otellerinde sergilenecek.

Dünyanın lider otel markalarından Radisson Blu, Danimarkalı efsanevi mimar ve tasarımcı Arne Jacobsen'in dünyanın ilk tasarımcı oteli olarak bilinen Radisson Blu Royal Hotel Kopenhag için tasarladığı ikonik yumurta koltuğun yeniden tasarlanacağı dünya çapında bir dizayn yarışması düzenledi.

Büyük ödül sahibini uzman jürinin seçeceği yarışmada, kazanan isim kendi dizaynı olan yumurta koltuğun yanında Kopenhag'a 3 günlük VIP seyahat kazanacak. Kazanan tasarım, Radisson Blu'nun bu yıl faaliyete geçecek olan yeni iç dekor şemasının bir parçası olma şansına da sahip olacak. En iyi 15 finalistin tasarımları, 2016 yılında "minyatür seyahat sergisi" ismiyle, dünyanın dört bir yanından seçilen Radisson Blu otellerinde sergilenecek.

Radisson Blu Markalaşma Başkan Yardımcısı Rose Anderson, "1960 yılından itibaren, tasarımıyla öne çıkan ve bu alanda önemli ödüller kazanan Radisson Blu otelleri inşa edilmeye başlandı. Ancak Radisson Blu Royal Hotel Kopenhag, Carlson Rezidor Hotel Grup için olduğu kadar otel endüstrisinin de çağdaş dizayn kapsamındaki tek örneğini teşkil ediyor. Radisson Blu, muhteşem ve ikonik simge oteller yaratmak için dünyanın en önemli mimar ve tasarımcılarıyla çalışarak güçlü geçmişini ve dizaynla ilişkisini daha ileri taşımaya devam ediyor." diye konuştu.

Radisson Blu misafirleri ve tasarım tutkunları design.radissonblu.com adresindeki online koltuk tasarlama uygulandırmasıyla kendi yumurta koltuk tasarımlarını hayata geçirme fırsatı bulacak. Bu ilgi çekici yarışma 1 Eylül ve 13 Ekim 2015 tarihleri arasında devam edecek. Her hafta üç şanslı finalistin ikisi halk, biri ise uzman jüri tarafından seçilecek. Kazanan tasarım ise 15 finalist arasından uzman jüri tarafından seçilecek.

62 ülkede 280'den fazla noktada faaliyet gösteren Radisson Blu otel ve resortları inovatif tasarımlı ürünler ve hizmetlerin yanında "Yes I Can!" felsefesiyle de özgün bir müşteri deneyimi sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Radisson Blu'dan Online Tasarım Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement