Barcelona'da Rakitic, Kendisine Asist Yapan Arda'ya Teşekkür Etti - Son Dakika
Spor

Barcelona'da Rakitic, Kendisine Asist Yapan Arda'ya Teşekkür Etti

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 2. haftasında deplasmanda Athletic Bilbao'yu 1-0 yenen Barcelona'nın golünü atan Ivan Rakitic, asist yapan Arda Turan'a teşekkür etti.

29.08.2016 14:27  Güncelleme: 15:12

La Liga'nın 2. haftasında Barcelona, deplasmanda Athletic Bilbao'yu 1-0 mağlup etti. Maçın tek golünü atan Ivan Rakitic, kendisine golün asistini yapan milli futbolcumuz Arda Turan'a teşekkür etti.

Rakitic, maçın ardından İspanyol basınına yaptığı açıklamada "Arda'ya teşekkür ettim. Şimdi de ona bir şey ısmarlayacağım." ifadelerini kullandı.

İSPANYOL BASININDAN ARDA TURAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Öte yandan sezona iyi bir başlangıç yapan Arda Turan, İspanyol basınında dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Marca gazetesinde "Arda büyüyor ve Barcelona'yı uyandırıyor" başlığı altındaki haberde, "Arda, geçtiğimiz sezona nazaran neredeyse tanınmaz bir halde. Türk futbolcu, Barcelona'nın geçen sene Atletico Madrid'e ödediği 34 milyon Euro artı 7 milyon Euro'luk bonservis bedeline değer olduğunu gösteriyor. İyi bir dönemden geçen Arda, golleri ve asistleriyle Barcelona'yı ateşliyor." değerlendirmelerinde bulunuldu.

"ARDA TURAN BELİRLEYİCİ OLMAYA BAŞLADI"

Geçen sezon 18 lig, 4 Kral Kupası ve 3 Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol atan Arda'nın bu sezon şimdiden 3 gol ve 2 asiste ulaştığını vurgulayan İspanyol spor gazetesi, Türk futbolcunun Barcelona'da belirleyici olmaya başladığını öne sürdü.

Geçen sezonu saymayarak Arda'yı "Barcelona'da sezonun en iyi transferi" olarak tanımlayan El Mundo Deportivo gazetesi de Athletic Bilbao deplasmanında zorlanan Barcelona'nın Arda'nın güzel asisti sonrasında gelen golle 3 puanı aldığına vurgu yaptı.

Barcelona\'da Rakitic, Kendisine Asist Yapan Arda\'ya Teşekkür Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Barcelona'da Rakitic, Kendisine Asist Yapan Arda'ya Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement