Ramazan Etkinliklerinde Çocuklar Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Etkinliklerinde Çocuklar Unutulmadı

Ramazan Etkinliklerinde Çocuklar Unutulmadı

Çan Belediyesi’nin geleneksel olarak bu yıl 7’ncisini düzenlediği ramazan etkinliklerinin ikinci gecesinde çocuklar unutulmadı.

21.06.2015 18:04

Çan Belediyesi'nin geleneksel olarak bu yıl 7'ncisini düzenlediği ramazan etkinliklerinin ikinci gecesinde çocuklar unutulmadı.

Çan Atatürk Şehir Meydanı'nda çocuklar için düzenlenen etkinliğe Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Ak Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Çan halkı ve çocuklar katıldı. Hacivat Karagöz, Robot Show, Akordeon, Komedi Box, Kukla Show, Tahta Bacak, Palyaço gösterileri çocukların keyifli zaman geçirmesini sağladı. Yetenek Sizsiniz finalistlerinden olan Fire Storm Ateş Gösterisi adeta izleyenlerin nefeslerini kesti.

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Ramazan etkinliklerine 7 yıl önce Çan'da göreve geldiğimiz de başladık. Ramazanın güzelliğini, bereketini bilen bir milletiz. Çan'da bir geleneğe dönüşen bu etkinlikler ay boyunca devam edecek" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Etkinliklerinde Çocuklar Unutulmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement