Ramazan Öncesi Denetimler Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Öncesi Denetimler Yapıldı

Ramazan Öncesi Denetimler Yapıldı

Viranşehir'de Ramazan ayı öncesi zabıta ekipleri ilçede, fırın, lokanta, pastane ve kıraathaneleri denetledi.

29.06.2014 13:45

Viranşehir'de zabıta ekipleri esnafın temizlik konusunda dikkat etmeleri için uyarılarda bulundu. Viranşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; Viranşehir'de belediye zabıta ekipleri, Ramazan ayı öncesi kontrollerini sıkılaştırdı.

Özellikle Ramazan ayında satışların artması beklenen lokanta, pastane, fırın ve kıraathane gibi yerlerde sıkı denetimlere başlayan zabıta ekipleri, esnaftan temizlik konusunda daha da hassas olmaları gerektiğini belirtti. Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan pastane, fırın, lokanta ve kıraathaneleri denetleyen zabıta ekipleri, Ramazan ayı boyunca kontrollerin gidererek daha da artacağını söyledi. Üretim aletlerini tek tek inceleyen ekipler, bu aletlerin sürekli temiz tutulması için uyarılarda bulundu. Özellikle Ramazan pidelerinin çıkarılacağı fırınları denetleyen ekipler, esnafın temizlik konusunda çok hassas olmaları gerektiğini belirttiler.

Fırınlarda tüm malzemelerin sık sık temizlenmesi için uyarılar yapan ekipler, vatandaşların da bu konuda dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Hakkı Bozkurt, rutin olarak yapılan denetimlerin Ramazan ayında daha da artırılacağını söyledi. Bozkurt, "Ramazan ayında özellikle pideciler, pastanelerin daha da temiz olması gerekiyor. Çünkü insan bedeni bu dönemde zayıf düşer ve temiz gıdalar almadı mı hasta düşebilir. Bu konuda arkadaşlarımız esnafı gezerek onlara uyarılarda bulunuyorlar. Gerekli önlemlerimizi aldık. Esnafımız da bize yardımcı olmak için çaba sarf ediyorlar. Halkımız da bu konuda duyarlı olursa, hiçbir problemimiz kalmaz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ramazan Öncesi Denetimler Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement