Rapor: En Uzun Pil Ömrüne Sahip Saat Asus Zenwatch 2 Olabilir - Son Dakika
Teknoloji

Rapor: En Uzun Pil Ömrüne Sahip Saat Asus Zenwatch 2 Olabilir

Rapor: En Uzun Pil Ömrüne Sahip Saat Asus Zenwatch 2 Olabilir

Yeni nezil ZenWatch hakkında rivayetler başladı.

26.01.2015 17:44
Hasan Uğur Nayır - -

Asus ZenWatch, 2014'ün en ilgi çekici cihazlarından biriydi. Fiyatı, tasarımı ve geliştirilmiş özelleştirme seçenekleriyle gözleri üstüne çevirdi. ZenWatch bugünün standartlarına göre iyi bir pil ömrü sunuyor. Peki gelecekte ne olacak? Akıllı saat üreticilerinin pil konusuna daha çok odaklanması gerekli.


Tayvan'dan gelen taptaze bir rapor kullanım süresinin daha da artacağını işaret ediyor. Bunu ise ZenFone 2'le gündeme bomba gibi düşen Asus yapacak gibi. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.


Pil ömründeki gelişmeler yaşanabilir


Focus Taiwan'ın belirttiğine göre Asus geçen cumartesi günü yıl sonu partisi düzenledi. Asus Başkanı Jonney Shih basına yaptığı açıklamada ZenWatch'un bir akıllı telefon arkadaşı olduğunu, bununla birlikte giyilebilir cihaz tarafında iyileştirilmesi gereken noktalar olduğunu belirtti. Shih'e göre CPU ve OS pil ömrünü arttırmak için basitleştirilmiş olmalı. Böylece saat tek şarjla 2 gün yerine 7 gün kullanılabilir.


Jonney Shih ZenWatch'la alakalı başka bir şey söylememiş olsa da, bu açıklamalar Asus'un yeni nesil saatinde önemli değişimler olabileceğini gösteriyor. ZenWatch 2'nin bu senenin 3. çeyreğinde açıklanması bekleniyor.


Aslında Qualcomm ve MediaTek'in "Basitleştirilmiş" sistem çipleri üstünde çalıştığı söyleniyor (Giyilebilir cihazlar için tabii ki). Asus başkanının söyledikleri kulağa mantıklı geliyor. Her şeye rağmen yeni bir pil çözümü de gerekli. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Asus yeni nesil saatinde daha fazla pil ömrü sunabilir mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Rapor: En Uzun Pil Ömrüne Sahip Saat Asus Zenwatch 2 Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement