Raylı Sistem Güzergahında Değişiklik - Son Dakika
Yerel

Raylı Sistem Güzergahında Değişiklik

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karayolları Kavşağı'nda gerçekleştirilen alt ve üst geçit çalışması nedeniyle raylı sistem güzergahında değişiklik yapıldı.

31.01.2015 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karayolları Kavşağı'nda gerçekleştirilen alt ve üst geçit çalışması nedeniyle raylı sistem güzergahında değişiklik yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, raylı sistem, 3-11 Şubat'ta Düvenönü-Organize Sanayi güzergahında hizmet veremeyecek. Raylı sistemle Organize Sanayi istikametine gitmek isteyenler, Düvenönü İstasyonu'ndan otobüs aktarmasıyla taşınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Ferhat Bingöl, trafiğin rahatlaması ve kesintisiz bir hale gelmesi için gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı oluşacak durumlar nedeniyle vatandaşlardan anlayış beklediklerini ifade etti.

Karayolları Kavşağı'ndaki alt geçidin raylı sistemin altından geçecek olması nedeniyle raylı sistem hattı üzerinde "fore kazık" ve diğer imalatların yapılacağını aktaran Bingöl, şunları kaydetti:

"Yolcularımızın İldem-Düvenönü hattında ve Talas-Meydan arasında raylı sistem ile taşınmasına sorunsuz bir şekilde devam edilecektir ancak Organize Sanayi ile Düvenönü arasında yolcularımızın taşınması otobüslerle gerçekleştirilecektir. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı tüm yolcularımızın anlayışını bekler, çalışmalarımızın en kısa sürede tamamlanması için 24 saat çalışılacağı hususunu tüm vatandaşlarımıza arz ederiz." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Raylı Sistem Güzergahında Değişiklik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement