Real Bir Kabus Daha Görmek İstemiyor - Son Dakika
Spor

Real Bir Kabus Daha Görmek İstemiyor

Real Bir Kabus Daha Görmek İstemiyor

Sociedad ve Atletico mağlubiyetleriyle ligde zor günler yaşayan Real Madrid, Deportivo deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor.

19.09.2014 20:46

La Liga'ya kötü bir başlangıç yapmasına karşın hafta içinde oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Basel'i farklı mağlup ederek moral bulan Real Madrid, Cumartesi günü Deportivo deplasmanına gitmeye hazırlanıyor.

Real Sociedad deplasmanında 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılan Los Galacticos, geçen hafta sonu ise Santiago Bernabeu'da Atletico Madrid'e yenilerek büyük bir şok daha yaşadı.

Son yenilgi sonrası Real taraftarının sabrı taşarken, takımın 1 numaralı kalecisi Iker Casillas eleştiri oklarının hedefi oldu.BASEL GALİBİYETİ MORAL OLDU

Salı günü Basel'i 5-1'lik skorla adeta dağıtan Madrid ekibi, bir nevi taraftarlarından özür diledi. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema ve James Rodriguez'in golleriyle farka koşan Ancelotti'nin öğrencileri, rahat bir nefes almış oldu.

İtalyan teknik adam Basel galibiyetinin takımı ateşleyeceğini ifade etmesine karşın yine de üst üste 3. yenilgiyi almaktan korkuyor. Real en son 2009 yılında ligde üst üste 3 mağlubiyet tatmıştı.

Takımdaki kötü gidişat ile ilgili Ancelotti, "Takım gayet iyi bir performans ortaya koydu. Attığımız kadar da kaçırdığımız pozisyon var. Bernabeu tribünlerinin de oyundan memnun olduğunu düşünüyorum. Pozitif olmalıyız. Şu an camiada herkes oldukça gergin. Futbolcular dahil... Ama bu bence normal. Derbiyi kaybettiğinizde böyle bir reaksiyon verilmesinden olağan bir durum yok. Real ile hiç üst üste 2 maç kaybetmemiştim. Umarım bunun da üstesinden gelmeyi başarırız." ifadelerini kullandı.

Yeniden La Liga'ya dönen Deportivo ise, ilk 3 maçta 4 puan toplamayı başardı. Juan Dominguez'in golüyle Eibar'ı devirerek sezonun ilk galibiyetini elde eden teknik direktör Victor Fernandez, Cumartesi günü Riazor'da oldukça zor bir sınava çıkacak.DEPORTIVO KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTİYOR

Ev sahibi ekip, önümüzdeki 8 gün içinde 3 maç oynamak zorunda. Bu durum karşısında İspanyol teknik adam, rotasyona planları yapsa da Real Madrid'e karşı as kadrosundan başka şansı yok. İlk 3 maçta sergilediği performansla takımını sırtlayan Haris Medunjanin'in bu maçta forma giymesi kaçınılmaz gözüküyor.

Maçın önemiyle ilgili konuşan Fernandez, "Madrid'e karşı oynarken, yorgun olamazsınız. Bu keyif almanız gereken bir maç. Korkusuzca elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Herkes Madrid'in kolayca kazanacağını düşünüyor ancak Eibar maçındaki oyunumuzu tekrarlarsak küçük bir sürpriz yapabiliriz." açıklamalarında bulundu.

Ancelotti, sakatlıktan kurtultan Dani Carvajal'a forma vermesi beklenirken, Fernandez ise bu maçta da Luis Farina'dan yoksun bir şekilde sahaya çıkacak.Deportivo'nun muhtemel ilk 11'i: Lux, Laure, Lopo, Sidnei, Luisinho, Bergantinos, Juanfran, Medunjanin, Dominguez, Cuenca, PostigaReal Madrid'in muhtemel ilk 11'i: Casillas, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, Kroos, Modric, Ronaldo, James, Bale, Benzema

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Real Bir Kabus Daha Görmek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement