Real Konak Hotel 5 Köy'e bin kitap dağıttı - Son Dakika
Yerel

Real Konak Hotel 5 Köy'e bin kitap dağıttı

Real Konak Hotel 5 Köy\'e bin kitap dağıttı

Real Konak Hotel Yöneticileri, "5 Köy, Bin Kitap" projesi kapsamında 5 köyün okullarında okuyan öğrencilere kitap bağışında bulundu.

19.11.2015 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Konak Hotel'den anlamlı kampanya

Batmanın ilk Kütüphaneli ve ilk kalite ödüllü oteli Real Konak Otel Müdürü Turgay Genç ve Otelin Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan proje kapsamında Gercüş ilçesine bağlı Gönüllü (Derdile), Gökçepınar (Ese), Ulaş (Zeliye), Becirman ( Vergili ) ve Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol (Dıfne) köylerini ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilere kitap dağıttı.

Kitap dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan Otel Genel Müdürü Turgay Genç, sosyal sorumluluk bilinciyle öğrenciler için kitapları bağışladıklarını belirterek, herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Genç projeyle ilgili olarak "5 Köy, Bin Kitap" projesi kapsamında Batman'a bağlı okullara bin kitap dağıttık. Bu projeyi oluştururken amacımız bir farkındalık yaratmaktı. Ben de daha önce İngilizce Branş Öğretmeni olarak görev aldım. Tekrar okul sıralarında olmak bu havayı teneffüs etmek tarifsiz bir mutluluk. Öğrencilerimizin ellerine aldıkları kitaplar sayesinde duyduğu mutluluk, gözlerindeki sevinç, her şeyden daha önemliydi" ifadelerini kullandı.

Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan ise "Daha önce 'en iyi otelcilik markası' ödülü ile taçlandırdığımız hizmet anlayışımız ile Batman'a ve Batmanlılara hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Sadece konforlu otelcilik hizmeti ile değil, kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile de şehrimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Turizmci olmak sizi yaşadığınız toplumun sosyal dokusuna ve demografik yapısına fayda sağlamak ile yükümlü kılıyor. Real Konak Hotel olarak bunu Gönüllü yapıyoruz. Bugün burada sayıları yüzlerce olan öğrencilerimizin kitap eksikliklerini giderebildiysek ne mutlu bize" dedi.

Kendilerine kitap verilmesinden dolayı sevinçlerini dile getiren öğretmen ve öğrenciler ise, böylesi sosyal projelerin artırılması gerektiğini vurgulayarak, kendilerine kitap bağışında bulunan otel yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Real Konak Hotel 5 Köy'e bin kitap dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement