Real Madrid, Shakhtar Donetsk'i 4-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Shakhtar Donetsk'i 4-0 Yendi

Real Madrid, Shakhtar Donetsk\'i 4-0 Yendi

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta Shakhtar Donetsk'i 4-0 mağlup etti.

15.09.2015 23:48  Güncelleme: 23:50

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Real Madrid taraftarı önünde Real Madrid ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda eflatun-beyazlılar sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından Real Madrid ilk haftayı 3 puanla kapamayı başardı.

BENZEMA EŞİTLİĞİ BOZDU

Mücadelenin ilk yarısında Real Madrid üstünlüğü vardı. Ev sahibi ekip, 30. dakikada Karim Benzema'nın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

RONALDO'DAN HAT-TRICK

İkinci yarının henüz 50. dakikasında Shakhtar Donetsk'te Taras Stepanenko ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibi önünde çok rahatlayan Real Madrid, 55. ve 63. dakikalarda Crisitano Ronaldo'nun attığı iki penaltı golüyle skoru 3-0'a getirdi. Portekizli yıldız 81. dakikada bir gol daha attı ve farkı 4'e çıkardı.

İkinci yarıda çok rahat bir futbol sergileyen Real Madrid 90 dakika sonunda sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Son Dakika Spor Real Madrid, Shakhtar Donetsk'i 4-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Frankfurt merdin: Real Mardin 12 3 Yanıtla
  • Kahtani: Ronaldooo 14 0 Yanıtla
  • mardinli: cizrede sivil katliam var diyen aptaldır.kara propoganda var 5 0 Yanıtla
  • Uyanık: Penaltıdan attığı 2 golde haksızlık yapılmış. İlk penaltıda top oyuncunun sırtında, 2.de oyuncu topu görmüyor çarpma olması lazım. 0 0 Yanıtla

Advertisement