Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika
Ekonomi

Rekabet Kurulu Kararları

Kurul, Bilyoner Aktif Hizmetler AŞ'nin 3 ortağa ait hisselerinin diğer 2 ortak tarafından devralınması işlemine izin verdi

16.09.2013 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rekabet Kurulu, Bilyoner Aktif Hizmetler AŞ'nin 3 ortağa ait hisselerinin diğer 2 ortak tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Kurumun internet sitesindeki Kurul kararlarına göre, Bilyoner Aktif Hizmetler AŞ'nin Demir Toprak İthalat ve İhracat AŞ, Endüstri Holding AŞ, Sınai ve Mali Yatırımlar Holding AŞ'ye ait hisselerinin diğer ortaklar Intralot SA Integrated Lottery Systems and Services ve Tek Elektronik Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Kurul ayrıca, Coca-Cola Satış ve Dağıtım AŞ ile Doğadan Gıda Ürünleri Sanayi ve Pazarlama AŞ arasında imzalanan ana distribütörlük sözleşmesinin "siyah çay ürünleri" pazarı bakımından ilgili tebliğ muafiyetinden yararlandığını kararlaştırdı. "Paketlenmiş bitki ve meyve çayları" pazarı bakımından ise sözleşmeye bireysel muafiyet tanıdı.

Roche Müstahzarları Sanayi AŞ ile Ali Raif İlaç Sanayi AŞ arasında Bonviva markalı ürünlere ilişkin imzalanan distribütörlük sözleşmesinin grup muafiyetinden yararlandığına karar verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement