Resim Öğretmenlerinden Sergi - Son Dakika
Yerel

Resim Öğretmenlerinden Sergi

Malatya Park AVM’de açılan resim sergisi sanatseverler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

25.01.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Park AVM'de açılan resim sergisi sanatseverler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Malatya Gençlik Merkezi'ndeki resim öğretmenleri, yaptıkları yağlı boya, kara kalem, kurşun kalem, kömür kalemi gibi birbirinden güzel eserleri sanatseverlerle buluşturdular. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği sergide yaklaşık 40 parça değerli resim sergilenmeye başladı. Uzun yıllardır yaptıkları resimleri sergileyen öğretmenler bu gibi etkinliklerin artırılmasını da istedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Gençlik Merkezinde resim öğretmenliği yapan Ahmet Özelçi, "Resmi sevdirmeye çalışıyoruz, sanatı sevdirmeye çalışıyoruz. Uzun yıllardır Gençlik Merkezi'nde resim öğretmenliği yapıyorum. Orada çok öğrencilerim var. Bazı öğrencilerimin resimlerini burada sergiliyorum. Bu sergide benim 25 eserim var. Bu sergi uzun yıllardır yaptığımız çalışmalar sonucunda oldu. Malatya'da sanata ve resme çok ilgi var fakat bunu paylaşamıyoruz" dedi.

Yöresel resimler çizdiğini söyleyen resim öğretmeni Ekrem Yiğit ise "Peyzaj, yağlı boya çalışmalarım bu sergide mevcut" ifadelerini kullandı.

Eğitim uzmanı Mehmet Akif Yılmaz ise "Biz il spor müdürlüğünün bünyesinde çalışan bir kuruluşuz. Malatya Gençlik Merkezi ilimizin gençlerine hizmet eden bir kuruluştur" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Resim Öğretmenlerinden Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement