Restoran Cinayetinde Tetikçi İddiası - Son Dakika
Güncel

Restoran Cinayetinde Tetikçi İddiası

Restoran Cinayetinde Tetikçi İddiası

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 18 Mart 2014 tarihinde restoranda çıkan ve bir kişinin ölümüyle neticelenen silahlı çatışmayla ilgili davanın görülmesine başlandı.

23.02.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 18 Mart 2014 tarihinde restoranda çıkan ve bir kişinin ölümüyle neticelenen silahlı çatışmayla ilgili davanın görülmesine başlandı. Restoran sahibini öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ö'nün tetikçi olduğu ileri sürüldü.

Orhaniye Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir restoranda çıkan çatışmada, işletme sahibini kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü iddia edilen Mustafa Ö, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mustafa Ö, "Ben şizofreni hastasıyım. Olayla alakalı bir şey hatırlamıyorum" diyerek, kendisine ateş açan Yavuz B'den şikayetçi olduğunu ifade etti.

Yavuz B. ise, "Erdinç Kınabaş ile cezaevinde tanıştık. Onun iş yerinde hesap kitap işlerine bakıyordum. Kınabaş'ın cezaevinden çıkışından 40 gün sonra restorana Mustafa Ö. geldi. O sırada kasada oturuyordum. Bir anda Erdinç diye bağırmalar duydum. Silah sesleri gelince kasadan kalktım. Mustafa Ö, Kınabaş'a doğru ateş ediyordu. Ben de Erdinç ağabeye ait silahı alıp Mustafa Ö.'ye doğru ateş ettim. Sanık o sırada dışarı çıktı ve kapıya doğru ateş ederek kaçtı. Mustafa Ö.'den şikayetçiyim. Erdinç abi kimsenin yüzüne tükürecek adam değildir" dedi.

"KİRALIK KATİL"

Erdinç Kınabaş'ın eşi Nur Kınabaş, "Şikayetçiyim. Bu dava 1992 yılından beri bitirmediler. Zanlının eşimi tanıyacağını zannetmiyorum. Kiralık bir katildir. Eşimin öldürmeden bir gün önce annesi vefat etti. Mustafa Ö. ve onu azmettiren G.E'yi cenazede görenler olmuş. Cenaze namazından sonra öldürülmek istenmiş, ama katil korkmuş" diye konuştu.

Sanık Mustafa Ö'ye, cebinden çıkan mektup hakkında soru soruldu. Mustafa Ö., "G.E. ve K.E'ye, bana iş yerlerinin önünde midye satmama izin verdikleri için selam gönderdim, teşekkür ettim" dedi.

İddia makamı ise, mütalaasında, sanık Mustafa Ö'nün akıl sağlığının yerinde ve tetikçi olarak kullanıldığının sabit olduğunu belirtti. Savcı, maktul Erdinç Kınabaş ile aralarında husumet bulunan G.E. ve K.E'nin tutuklanmasını talep etti.

Sanık Mustafa Ö'nün tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Restoran Cinayetinde Tetikçi İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement