Rexona ile Survivor Ateşini İstanbul'da Yaktı! - Son Dakika
Güncel

Rexona ile Survivor Ateşini İstanbul'da Yaktı!

Rexona ile Survivor Ateşini İstanbul\'da Yaktı!

Rexona, her bölümü ilgili ile izlenen Survivor Adası'nın oyunlarını İstanbul'da macera severlerle buluşturdu.

14.05.2014 09:42  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezonun en gözde oyuncuları olan Hilmicem ve Fatmagül'ün koçluğunda gerçekleşen yarışma, Survivor deneyimini merak edenlere heyecan ve eğlenceyi bir arada yaşattı. Yoğun ilgi gören oyunların sonunda 2 katılımcı Rexona ile Survior Adası'na konuk olma ödülünü kazandı.

Her zaman daha fazlasını yap söylemiyle, kullanıcılarına yeni deneyimler sunmayı amaçlayan Rexona ile Survivor Adası'na gidecek 2 şanslı isim belli oldu. 11 Mayıs Pazar günü İstanbul'da gerçekleştirilen ve Survivor Adası'ndaki oyunların oynandığı etkinlik, Rexona'nın reklam filminde de rol alan Fatmagül ve Hilmicem'in katılımıyla gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören etkinlikte, katılımcılar Survivor Adası'na gidebilmek için yarıştı. Heyecan ve eğlence dolu anların yaşandığı oyunların sonunda Rexona ile Survivor Adası'na gitme hakkını ise Semra Aydın ve Barış Ergen kazandı. İkili 25 Mayıs tarihinde Survivor Adası'nda Rexona ile keyifli ve macera dolu bir yolculuğa çıkacak.

Survivor oyucularından tam destek

Adadaki heyecanı İstanbul'da yaşatan Rexona etkinliğinde, oyun alanını ve kurallarını katılımcılara Fatmagül ve Hilmicem, anlattı. İkili, etkinlik için; "Bizim şartlarımız çok ağırdı tabiî ki, açlık ve hava şartlar bizi oldukça zorlamıştı. Ama buradaki atmosfer harika, Boğazda Survivor deneyimi hem çok keyifli hem de adadaki gibi heyecanlı"şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rexona ile Survivor Ateşini İstanbul'da Yaktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement