Rhodolfo: "Final Gibi Yaklaşmamız Gerekiyor" - Son Dakika
Spor

Rhodolfo: "Final Gibi Yaklaşmamız Gerekiyor"

Rhodolfo: "Final Gibi Yaklaşmamız Gerekiyor"

Beşiktaş’ın başarılı defans oyuncusu Luiz Rhodolfo, Skenderbeu maçına ilişkin, “Rakibe saygı duymamız gerek. Onlar Lisbon’u sahasında mağlup etti.

25.11.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Luiz Rhodolfo, Skenderbeu maçına ilişkin, "Rakibe saygı duymamız gerek. Onlar Lisbon'u sahasında mağlup etti. Orada oynadığımız maç da zorlu bir maçtı. Bu maça final gibi yaklaşmamız gerekiyor ve kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. beşinci maçında yarın Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta, başarılı futbolcu Luis Rhodolfo, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı futbolcu, yarın zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibe saygı duymamız gerek. Onlar Lisbon'u sahasında mağlup etti. Orada oynadığımız maç da zorlu bir maçtı. Bu maça final gibi yaklaşmamız gerekiyor ve kazanmak için sahada mücadele edeceğiz. Kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.

Brezilya'dan transfer olurken orada sezonun devam ettiğini ve çok fazla maç oynadığının hatırlatılması üzerine tecrübeli defans oyuncusu, "Benim için daha da iyi bu durum. Burada yüksek sayıda maç oynuyorum. İyi dinlenip, antrenman temposunu iyi yürüttüğünüzde bunun altından kalkabilirsiniz. Kendime de iyi bakıyorum. Kulüpte de bütün imkanlar var. Sakatlıktan uzak durmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Rhodolfo, "Atmosfer çok iyi. Geldiğim günden bugüne kadar oyuncular, teknik ekip, yöneticiler bana çok yardımcı oldular. Ben de bunun karşılığında sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Brezilya futboluyla Türk futbolu arasında farklar var ama buraya adapte olup en iyisi yapmaya çalışıyorum. Yarıştığımız bütün kulvarda şampiyonluk hedefine yürüyebiliriz. Elimizde bunu başaracak güçlü bir kadro var" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rhodolfo: 'Final Gibi Yaklaşmamız Gerekiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement